« декември 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Инициативата БулевАрт идва с нови изненади през настоящата седмица

Тази вечер, понеделник, от 19:30 ч. в #HashtagSTUDIO на ул. "Абоба" №1 ще се проведе традиционният QUIZ. Продължителността на играта е от 2 до 2:30 астрономически часа на отбори. На арената на знанието ви очакват 51 въпроса от обща култура. Резервирайте своите места тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799. На 23.09, сряда, от 17:00 ч. в галерия "Пролет", на ул. "Лермонтов" № 32, ще се открие изложба живопис на една знакова фигура в съвременното изкуство - Милко Божков, на тема "Дайкири над Неапол". Негови произведения са в колекциите на Конгресната библиотека - Вашингтон, Музея на изкуствата - Портланд, Националната библиотека на Франция, галерията на префектура Канагава, Япония и др. Участник е в над 80 самостоятелни изложби. На 24 септември, четвъртък, от 19:00 ч. в Papa Beer на ул. "Милин камък" № 1 за пореден път ще гостува Калоян Николов, финалистът от "Гласът на България". С холивудската си харизма, бургазлията всеки път взривява публиката. Калоян и Папата ви обещават незабравими емоции. Четвъртък е ден за музика и бира! На 25 септември, петък, от 21:00 ч. HashtagStudio, на ул. "Абоба" №1 ви кани на стендъп комедията "Мъже почти за пример". Двама мъже пълни със случки, които не бива да повтаряте, пристигат в град Бургас да ви забавляват. Елате да се смеете до сълзи с ТЕО ЧЕПИЛОВ и FLASH. Не пропускайте тази несравнима комедийна комбинация. Само за лица над 18 години. Резервирайте своите места тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799 На 26 септември, събота, от 22:00 ч. бар Target открива сезона на хубавата музика в компанията на бургаската рок банда ONCE. На сцената ще излязат: Петър Евтимов - вокал, Станимир Николов - бас, Атанас Недев - китара, Николай Кустев - барабани. Момчетата правят кавъри на групи като "Юръп", "Талисман" и "Еклипс". Имат и една авторска песен - "Heart and Soul", в стил АОР. Работят и по други авторски парчета. Публиката ги определя като Великани на сцената. Бар Target и ONCE ви очакват на ул. "Климент Охридски" № 2. Времето в събота е идеално за разпускане и музика! На 26.09, събота, от 21:00 ч. #HashtagStudio, на ул."Абоба" №1, ви кани на ХаХаХа ИмПро Театър. Директно от София на сцената на #Hashtag ще излязат познатите вече ХаХаХа приятели, с които ще споделите още една алтернатива на театър. Това не е точно театър, защото няма определен сценарий. Вие, публиката, ще имате възможността да участвате в събитието, като давате тон на това, което искате да видите и преживеете. ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България, като има стотици представления на всевъзможни локации в страната и чужбина. Всяко ИмПро има една характеристика, която винаги е налична: то е застрашено от провал във всяка секунда, затова е уникално и изисква много кураж и въображение. Ще се посмеете от сърце и душа!

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

На 5 декември ще се проведе финалът на предприемаческото състезание BurgasBlueS

  • 04 Дек 2020
  • 3
Презентирането на бизнес идеите на отборите и награждаването ще се излъчва на живо в интернет.

Изберете българското

  • 04 Дек 2020
  • 13
Днес търговците подредиха своята стока.

Награждават спортистите на Бургас за 2020 -та година онлайн

  • 04 Дек 2020
  • 13
По традиция в края на всяка година се определят и награждават спортните герои на Бургас, постигнали най-големи успехи на международни и държавни първенства и турнири, както и техните треньори. През настоящата година, заради епидемията от ковид-19, класацията ще се проведе онлайн.

Нека настроението ви бъде цветно като новите чадъри на „Богориди“!

  • 04 Дек 2020
  • 12
Да, има ги и на други места по света. Но новите, които сме поставили по ул. "Богориди", не са просто закупени и окачени чадъри, а изрисувани с желание и въображение, което ги превръща в предмети на изкуството.

В Бургас отвориха приемна за помощ при попълване на заявленията за финансова подкрепа към бизнеса

  • 04 Дек 2020
  • 21
От днес в Бизнес инкубаторa е разкрита приемна за местните фирми, които имат нужда от помощ при попълване на заявления за получаване на подкрепа по обявените мерки и проекти, свързани с преодоляване на икономическите последици от пандемията.