« октомври 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Недвижимите имоти в Бургас остават скъпи на фона на спад в други големи градове

Цените на недвижимите имоти в Бургас се стабилизират след замразяването на пазара по време на изолацията. Те остават високи на фона на цените в други големи градове в страната, които отбелязаха спад. Това поясни в сутрешния блок на Канал0 брокерът Ирина Генова. Тя посочи и други интересни тенденции. Българи, които живеят в чужбина са основните купувачи в момента. Те купуват имоти, но остават да живеят за постоянно в европейските държави където работят. Много малко хора избират да се завърнат у нас. Този профил обаче търси качествени и по-луксозни имоти, затова хора, които продават панелни и апратаменти в лошо състояние не могат да очакват да получат желаната от тях висока цена, дори ида са в атрактивни райони на Бургас- поясни брокерът. Най-предпочитаният, но и най-скъпият квартал остава Лазур, с цени от 1000 до 1300-1400 евро на квадрат. Цените в Суперцентър също са от най-високите. По тази причина много хора избират “Възраждане:, тъй като районът предлага близост и удобство и до центъра, и до морето, на сравнително балансирана цена. Една от най-новите тенденции е бургазлии да продават жилища в центъра и да тъят къща с двор и земя в близки села. Цели фамилии напускат централен Бургас по този начин, и заживяват в голямата къща заедно, както беше традиционно през миналия век - посочи брокерът. Очевидно това е техният начин да се справят с опасността от кризи, като тази която прижвяхме - посочи брокерът.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Емблематични места от Бургас влизат в четири филмови продукции

  • 20 Окт 2021
  • 77
Част от сцените на два пълнометражни филма с международно участие и два сериала са заснети на емблематични места в Бургас това лято. Героите им се разходиха по Моста, в Морската градина, около Морска гара Бургас, минаха по „Александровска“ и „Богориди“, пиха кафе на терасата на Културен център „Морско казино“, посетиха новия Център за съвременно изкуство и библиотека и обновения Културен дом НХК, споделиха романтиката на рибарско селище „Ченгене скеле“.

Класирането на кандидатите по Основната фаза на проект LIFE за преход към алтернативни форми на отопление

  • 20 Окт 2021
  • 93
Община Бургас изготви класирането на домакинствата, кандидатствали за преход към алтернативни форми на отопление и подмяна на старите отоплителни уреди на твърдо гориво, замърсяващи околната среда.

“Спортувай с мисия с КОЦ- Бургас”

  • 20 Окт 2021
  • 62
Велотон под патронажа на актрисата Гергана Стоянова ще се проведе на 24 октомври, неделя, от 11.00 часа в Бургас. Събитието е част от поредицата “Спортувай с мисия с КОЦ- Бургас”.

Чист въздух

  • 18 Окт 2021
  • 208
Няма регистрирани превишения на средночасовите и на средноденонощните норми на контролираните замърсители за периода 11 – 17 октомври. Това показват данните на РИОСВ и Община Бургас.

Уебинар „Развитие за енергийните кооперативи в България“в Бургас

  • 18 Окт 2021
  • 184
На 21 октомври от 10:00 ч. ще се проведе уебинар „Развитие за енергийните кооперативи в България“, чийто организатори са ЦЕЕ ЕнЕфект, ОМЕЕ ЕкоЕнергия, Грийнпийс, Център за изследване на демокрацията, с подкрепата на Европейската климатична фондация и Energy Cities.