Drive-in конференция в събота, в Бургас

Но едновременно с това всички от технологичния сектор у нас закопняха за реален човешки контакт и общуване. Екипът на ЕПАМ откри решение в тази ситуация, а именно форматът Drive-in конференция. В партньорство с Община Бургас и един от бургаските молове, след две успешни издания в София, в събота, 17 октомври, предстои първото издание на подобно събитие край морето. Конференцията ще предложи технически лекции, които посетителите ще наблюдават на голям екран от своите автомобили в пълен комфорт и безопасност. Гостите ще имат възможност да изгледат две презентации от Ивайло Пашов и Самуил Алексов - Chief Software Engineers в ЕПАМ. Темите са на английски език и са озаглавени: "Modern Event-Driven Systems", "Immersive Media" и "Modern Event-Driven Systems". Кино преживяването на открития паркинг на Galleria Burgas се допълва от възможността посетителите да останат за специална прожекция на филма Bloodshot с Вин Дизел в главната роля. Събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна. За повече информация, програма и записване: https://epa.ms/burgas "През последните месеци от старта на пандемията започнахме да провеждаме повечето си активности онлайн... до Drive-in Conf. Тази идея възникна спонтанно, докато обсъждахме последната ни онлайн конференция. Някой от нашия екип предложи формата кино с коли и само половин час по-късно бяхме на конферентен разговор, обсъждайки детайлите по организацията!", сподели Владимир Начев - регионален мениджър на ЕПАМ. "Участието ми в събитието е много интересно, защото заснехме презентацията в Бургас. През лятото имах възможността да работя от морето като част от концепцията Remote by design на ЕПАМ", каза един от лекторите - Ивайло Пашов.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 246
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 227
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.

Протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит

  • 23 Апр 2024
  • 238
В Сливен подготвят протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит. Светият синод представи листа от шест достоизбираеми епископи за избиратели на нов Сливенски митрополит.

Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш. А вас притесняват ли ви нарастващите случаи на коклюш?

  • 22 Апр 2024
  • 440
Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. С тях регистрираните случаи на инфекциозното заболяване в областта от началото на годината до сега стават общо десет.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ГЕОГРАФСКО СЪБИТИЕ У НАС

  • 22 Апр 2024
  • 395
Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас