Good Baby - най-добрите пелени!

Стела от Бургас разказва: Една случайност ме срещна с Good Baby, но тя помогна на детето ми и върна усмивките на всички вкъщи. В блок 114 в бургаския жилищен комплекс „Изгрев“ Стела открила решението на проблем, който постоянно измъчвал сина ѝ. В семейството на 8-месечния Валентин вече цари спокойствие, но преди месец ситуацията била съвсем различна, разказва в благодарствено писмо до собствениците на магазин Good Baby майката на малчугана. „Синът ми е с чувствителна кожа и аз постоянно съм в търсене на кремове за успокоение на кожните му раздразнения от пелените. Питам приятели с малки деца, пиша във форуми и непрекъснато чета в интернет за методи или препарати, които помагат в такива случаи… Изпробвала съм всички пелени на пазара, но така и не намерих подходящите, но срещата ми с Good Baby в Бургас промени нещата за нас. Преди месец заедно с още няколко майки, правихме дежурните обиколки с колички и минахме край блок 114 в ж.к. „Изгрев“, в този момент разтоварваха кашони от голям камион и се видяхме принудени да изчакаме разтоварно-преносната дейност да приключи. Притеснена жена излезе от магазина и заразпитва къде са сертификатите на памперсите, били от световно призната немска лаборатория и без тях нямало как да удостовери пред купувачите високото ниво на продукта. След думата „памперси“ разговорът веднага привлече вниманието на цялата ни групичка. Поискахме да ни обяснят какви са тези пелени, от къде са, кой ги произвежда. Искам да изкажа голямата си благодарност за отделеното внимание от дамата, която ни представи детските пелени Good Вaby и ми подари цял пакет. Тази среща реши един голям проблем в нашето семейство. След като изпробвах няколко дни пелените, забелязах че зачервяванията на бебе Вальо започват да избледняват, а той значително се успокои. Пробвах пелените с размер 3 и 4 и съм много доволна. Не протичат отстрани и влагата се превръща в сух гел. Това е безкомпромисното качество, а оказа се и че цената им е в пъти по-ниска от другите бабешки пелени. Снимка пелени От магазин Good Baby заявиха, че във връзка с мерките за безопасност, въведени от Министерството на здравеопазването срещу разпространение на covid-19, са създали онлайн магазин за поръчка на памперси. Доставките за цялата странаse се извършват от СПИДИ са напълно безплатни, а цените за 6 пакета пелени (без значения от кой размер) в момента са промоционални. Разгледайте офертите ТУК. Сред топ продуктите са комплектите от 6 пакета пелени + подарък 2 пакета бебешки мокри кърпи Пелените Good Baby са произведени в Турция от лицензираната компания Paksel. Макар и ново име за България, продуктите на компанията са познати в 85 страни. Специализираните бебешки продукти на марката са сертифицирани от световно признатата немска лаборатория SGS. Снимки сертификати Лабораторията оценява пелените Good Baby с най-високия клас А по всички показатели За допълнителни въпроси можете да се свържете и с магазин за бебешки пелени Good Baby и на тел.:0877759968.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 89
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 77
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.

Свети Георги обединява седем художници именици в галерия „Ателие R“

  • 24 Апр 2024
  • 96
Седем творци именици дават началото на първата Гергьовденска изложба в Бургас. Домакин на арт събитието е галерия „Ателие R“. Изложбата се открива в навечерието на поредицата от светли празници-на 29 април от 18.00 часа в галерията на улица „Възраждане“ 25 и обединява творци с различен натюрел и търсения в изкуството.

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 257
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 232
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.