Пелените Good Baby се налагат все повече на пазара с най-добрите си цени

6 пакета памперси + 2 пакета мокри кърпи - само за 32.00 лева! И оферта за половин месец - само за 16.00 лева! Пелените Good Baby са произведени в Турция от лицензираната компания Paksel. Макар и ново име за България, продуктите на компанията са познати в 85 страни.От магазина обясниха, че промоцията е в отговор на затруднената за редица домакинства финансова обстановка Пелените Good baby стават все по-популярни на пазара за бебешки стоки. Доволни мами изказват положителните си впечатления за продуктите на марката, получили сертификат за високо качество от немската лаборатория SGS, чийто емблеми носят и стоките на търговска верига Lidl. За да отговорят на усложнената за домакинствата финансова обстановка, след въвеждането на частичния lockdown, от Good Baby предприеха поредната промоционална кампания със страхотни цени на продуктите си. От Good Baby заявиха, че във връзка с мерките за безопасност, въведени от Министерството на здравеопазването срещу разпространение на covid-19, са създали и онлайн магазин за поръчки на памперси. С новата промоция на Good Baby памперсите, необходими на вашия малчуган за целия месец, са на още по-достъпна цена и не се налага да правите компромис с качеството на продуктите, за да се вместите в бюджета. Немската лабораторията SGS оценява пелените Good Baby с най-високия клас А по всички показатели Фирменият магазин за памперси Good Baby се намира на ъгъла на блок 114 в бургаския жилищен комплекс „Изгрев“ Доставките за цялата страна се извършват от СПИДИ и са напълно безплатни, а цените за 6 пакета пелени (без значения от кой размер) в момента са промоционални. За допълнителни въпроси и поръчки можете да се свържете с магазин за бебешки пелени Good Baby и на тел.:0877759968.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Нова авария с двигател на Boeing 777

  • 27 Фев 2021
  • 124
Още един Boeing 777 се наложи да кацне аварийно след проблем с двигателя. Машината е собственост на руския превозвач Rossiya Airlines и се е приземила Москва.

Само за 2 месеца: 1458 души са получили българско гражданство

  • 27 Фев 2021
  • 105
1458 души са получили българско гражданство за първите два месеца на тази година, съобщават от БНР

Испания ваксинира само с 1 доза хората под 55 г. преминали COVID

  • 27 Фев 2021
  • 104
Испания ще поставя само по една доза ваксина на хора под 55-годишна възраст, които вече са били заразени с COVID-19

Порязват съдебния туризъм на фирми пред фалит

  • 27 Фев 2021
  • 90
Стратегия слага край на феномена „съдебен туризъм“, при който фирми пред фалит си сменят седалището в друг град, за да се уредят със съдия „по избор“.

Очевидци на катастрофата с Милен Цветков: Кристиан Николов не е помагал на журналиста

  • 26 Фев 2021
  • 179
Подсъдимият за катастрофата, при която загина Милен Цветков, не е помагал на пострадалия журналист.