30 нови работни места разкрива Община Бургас

Община Бургас търси да назначи 30 нови служители на работа в различни свои структури. Те ще бъдат наети по различни проекти и направления на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Община Бургас даде шанс на 8 безработни младежи до 29-годишна възраст срещу заплащане да придобият професионален опит, трудови навици и практически умения по специалността. Пет от тях бяха назначени преди броени дни, а останалите одобрени лица ще бъдат наети в началото на следващата година. Те ще работят в 5 различни общински отдели. Най-голям е броят на служителите, които се търсят в най-новата социална услуга в Бургас - Центъра за подкрепа на лица с увреждания, който се намира в партера на бл. 42 в ж.к. "Братя Миладинови". За там се търсят 19 специалисти - директор, социални работници, медицински сестри, рехабилитатор, психолог, трудотерапевти, домашни санитари за предоставяне на мобилни интегрирани услуги в домашна среда, санитари за "Заместваща грижа" и шофьор. Още 3 нови работни места се откриват в друга социална услуга, разкрита през това лято от Община Бургас - Преходното жилище за деца от 15 до 18-годишна възраст в кв. "Акации" на улица "Беласица" № 9. Там необходимите кадри, които се търсят са директор, социален работник и медицинска сестра. Необходимите документи и за двата социални центъра са заявление за кандидатстване по образец - за всички длъжности, автобиография по образец - за всички длъжности, копие от документи за придобита образователна степен, копие от документи, доказващи професионален опит - трудова или служебна книжка, договор, документ за самоличност за справка и медицинско свидетелство за работа. Мястото за подаване на документите е в Деловодството на Община Бургас на улица "Александровска" № 26. Документи за кандидатстване за Преходното жилище за деца в кв. "Акациите" ще се приемат в срок до 16.12.2020 г., а за Центъра за подкрепа на лица с увреждания в ж.к. "Братя Миладинови" - до 31.12.2020 г. Начинът на провеждане на подбора на кандидатите ще се осъществи на два етапа - оценка по документи и оценка на кандидатите чрез провеждане на интервю. С пълните изисквания за кандидатстване и заемане на обявените длъжности може да се запознаете на официалния сайт на Община Бургас - http://www.burgas.bg/ в раздел "Кариери" - "Обявления за конкурси" или направо на: https://www.burgas.bg/bg/notice/index/138

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

За повишаване на оценката от матурата ще се плаща такса

  • 29 Мар 2024
  • 65
За явяване на втори държавен зрелостен изпит ще се заплаща такса, това предвижда проект за промени в Наредбата за оценяването, предложен от Министерството на образованието (МОН).

БДЖ и Deutsche Bahn сключиха договор за доставка на 76 модернизирани вагона

  • 29 Мар 2024
  • 101
Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ

Валери Митов, БСП: Колосален внос на райски газ у нас през 2023 г. - нужна е спешна намеса

  • 29 Мар 2024
  • 91
БСП води последователна битка срещу безконтролното разпространение и продажба на опасната „мода” в последните години, предлагайки и отстоявайки както законодателни промени, така и мерки за контрол от страна на изпълнителната власт

Крепостта Порос - предшественик на съвременния Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 130
Образователната програма “Опознай Бургас и Бургаския край” на Регионалния исторически музей ще започне месец април с интересна лектория за Античната и Средновековна крепост Порос, която се намира в местността Пода на нос Форос.

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 118
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.