« август 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургаски звезди от 5 до 75 години заедно в благотворителен концерт

Цяло съзвездие от артистичния небосклон на Бургас застава зад каузата "Надежда за Надежда", научаваме от афиша за благотворителния концерт, който ще се състои на 22 ноември, от 19 ч. в Зала НХК. Събитието ще се състои благодарение на Община – Бургас, а основен медиен партньор е RN MEDIAGROUP, със съдействието на Арт център „Компас” и Издателство „Димант” Да подкрепят спасяването на един човешки живот са изразили готовност да вземат участие много популярни изпълнители от различни жанрове на сценичното изкуство, като Пени Ставрева, Жан Шейтанов, Мустафа Чаушев, Ажда, Захари Чернев, Георги Милтиядов, Микаела Димитрова, групите „Авалон” и „Ре`Бард“, солисти от Вокална студия „Точно време“, хор „Родна песен“, хорова школа „Милка Стоева“. оперните певци Димитър Арнаудов, Мери Мовсесян Калудова и Диана Георгиева, майсторката на руски романси Светлана Трапезникова, танцьори от Фолклорен ансамбъл „Лазур“, Спортен клуб по художествена гимнастика „Черноморец“, Клуб по спортни танци „Бургас 75“, Танцова школа „ДЮН“. В концерта ще участват още Младежката театрална трупа „Валери и приятели“, Театрална школа „ Детско царство”, Пейо Пантелеев и Сияна Наскова. В Арт галерия „Криптата”, към Културен клуб „Парнас”, ул. „Климент Охридски” 22 своя принос в този хуманен жест дават и бургаските художници. Блягодарение на Дружество на художниците – Бургас, можете да се сдобиете с картина на Митко, Иванов, Ненко Чанев, Георги Георгиев, доц.Димо Колибаров, Нели Тодорова, Андрей Янев, Нели Тодорова, Руси Куртлаков, Цветанка Цветанова, Данаил Николов, Дончо Коев, Златка Коева, Мария Алексиева, Ирена Иванова, Николай Николов-Mazarov, Юлия Красовска, Иво Узунов, Росен Поптомов, Пейо Пантелеев, Анна Стоянова-Королева, Мирослав Моновски, Марина Костова. И Бургаската писателска общност не остана безучастни и участва със щанд пред Шатрата до Часовника. Можете да подкрепите Надежда, като купите книга от Румяна Еманулиду, Роза Боянова, Елка Василева, Борис Бухчев, Милка Иванова, Георги Христов, Янчо Чолаков, Стойчо Биячев, Зорница Биячева, Диан Димитров, Стана Апостолова, Райна Неделчева, Денчо Михов, и много други. Благотворителни талони на стойност 5 лв може да закупите на касаа на Зала НХК и в Шатрата до Часовника. Нека доставяйки си удоволствие от общуването с различните изкуства и талантливите представители на артистичен Бургас, да проявим своето милосърдие и способност за взаимопомощ и дарим Надежда на Надежда.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Сигнали за бомби и на летищата във Варна и Бургас

  • 21 Авг 2019
  • 29
Летищата във Варна и Бургас са получили около 11.00 часа днес електронни съобщения със заплахи за сигурността, съобщиха за БТА от пресцентъра на варненския аеропорт.

Изплащането на помощите за умъртвени прасета започва след 1 септември

  • 21 Авг 2019
  • 65
След 1 септември т.г. ще започне изплащането на еднократната помощ в размер на 300 лева на стопаните, предприели мерки за почистване и дезинфекция на обектите, след доброволно усвояване на месото от прасетата в личните стопанства.

Бързото топене на ледниците в Гренландия чертае бъдещето на нашата планета

  • 21 Авг 2019
  • 77
Гренландия е мястото на Земята, за което може да се каже, че е като хладилник с отворена врата, съобщи Асошийетед прес. Там ледниците се топят и морското ниво се покачва.

Комисията за личните данни наложи милионна глоба на НАП

  • 21 Авг 2019
  • 77
Националната агенция за приходите (НАП) ще бъде глобена милиони заради теча на лични данни на над 5 млн. българи. Проверката на Комисията за защита на личните данни вече е приключила и в петък на НАП ще бъде връчен актът за установяване на административно нарушение, заяви пред "Сега" председателят ѝ Венцислав Караджов.

Бургас се готви да повиши туристическия си рейтинг с оригиналния проект „Силата на водата“

  • 21 Авг 2019
  • 77
"Силата на водата" е нов проект на Община Бургас по ОП "Региони в растеж 2014-2020". Има сериозен шанс неговото изпълнение да започне през следваща 2020 г.