« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургас сред финалистите в инициатива за изграждане на модерни атракциони в няколко града

  • 08 Юни 2021
През януари българската компания Walltopia – световен лидер в създаването и изграждането на катерачни стени и атракционни съоръжения – обяви, че ще инвестира над два милиона лева в изграждането на две съоръжения за Активно забавление в две български общини. Кандидатстваха над 100 администрации. Вчера компанията официално обяви, че градовете, с които работата продължава, са Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Белоградчик, Балчик, Дупница и София – Община Слатина. Нейни представители вече посетиха много от изброените населени места, за да се запознаят с възможностите на място. Бяха и в Бургас. Тук една от възможните локации за изграждане на атракцион е зоната край Конната база и Фестивала на пясъчните скулптури. „Инициативата на Walltopia е чудесна. Сигурен съм, че ако предпочетат нашия град и изградят един от атракционите тук, той ще се радва на огромно внимание от жителите, но и от многобройните гости на Бургас!, коментира кметът Николов. Едното съоръжение, което Walltopia предлага да изгради безплатно, се нарича Rollglider и предоставя безопасен полет над избрана забележителност. Другото се казва Adventure Hub и доставя здравословно забавление за децата в нов за света формат. Добрата новина е, че след посещенията на място от компанията заявиха, че имат желание да спонсорират изграждането на повече от две съоръжения, което увеличава с още малко шансовете на Бургас.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

През май и юни ще продължат безплатните медицински прегледи в населените места на община Айтос

  • 16 Апр 2024
  • 27
Поради големия интерес от страна на жителите на населените места в община Айтос, Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) в града ще продължи своята доброволческа кампания за безплатни медицински прегледи и през месеците май и юни.

Премиерът Главчев: Действаме безкомпромисно по отношение на всички сигнали за купуване на гласове

Действаме безкомпромисно по отношение на всички сигнали за купуване на гласове.

Назначени са 9 заместник-министри

  • 16 Апр 2024
  • 36
Със заповед на премиера Димитър Главчев са назначени 9 заместник-министри в 6 министерства.

Президентът на Иран предупреждава за тежък и болезнен отговор, ако неговите „интереси“ бъдат нападнати

  • 16 Апр 2024
  • 66
Президентът Ибрахим Раиси предупреди, че „най-малкото действие срещу интересите на Иран“ ще бъде посрещнато с „тежък, обширен и болезнен“ отговор.

Регионална библиотека „Захарий Княжески“, гр.Стара Загора ще покаже конституциите на Република България от първото печатно издание

  • 16 Апр 2024
  • 86
На 16 април честваме Деня на Българската конституция и професионалния празник на юристите в България. Денят се отбелязва от 1991 г. по инициатива на Съюза на юристите в България.