« август 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Екоминистърът освободи директора на РИОСВ-Бургас

Директорката на РИОСВ-Бургас Детелина Иванова е освободена от длъжност. Причината е издадена от нея заповед, с която се премахва абсолютната забрана за строителство на защитена зона. "Заварих 11 директори на РИОСВ, паркове и басейнови дирекции, които са назначени и не са проведени конкурси. Аз все още не съм ги сменил, защото уважавам професионализма. Ако се докажат, няма да бъдат махани, ако се провинят – тогава ги уволнявам веднага", посочи министърът. По думите му на 9 април, накрая на мандата на предишното правителство, министър Димитров подписва заповед, с която се изменя стара такава, където на дюните в местността „Каваците“ с два къмпинга „Смокиня“ и „Веселие“, той изненадващо отменя императивната забрана за строителство. На практика въвежда изключения, които знаят как може да се използват - дава възможност всеки да влиза с тежка техника и да прави каквото си иска, поясни Асен Личев. "Мотивировката на директорката на РИОСВ-Бургас Детелина Иванова била, че там са се насложили незаконни ползвания, които трябва да се узаконят. Тази заповед вече е отменена от днешна дата", допълни Личев.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

30 тона стари мебели дадоха бургазлии за рециклиране

  • 02 Авг 2021
  • 178
Повече от 30 тона стари и непотребни мебели са предадени до този момент в специализирания Център за ремонт и повторна употреба на подобни вещи от домакинствата. Кампанията на Община Бургас стартира това лято.

"Има такъв народ" представя своя проектокабинет

  • 02 Авг 2021
  • 161
Политическото ръководство на парламентарната група на "Има такъв народ" ще представи своя проектокабинет на ръководствата на БСП, "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!".

Четири престижни ветроходни регати през август в Бургас

  • 02 Авг 2021
  • 141
Бургаското пристанище и Яхт клуб „Порт Бургас” ще бъдат домакини на четири престижни ветроходни регати през август. Ветрилата на лодките от различни класове ще украсяват залива в продължение на почти целия месец, тъй като спортните събития следват едно след друго.

Туристически гигант отмени почивки в България

  • 30 Юли 2021
  • 357
Туристическият гигант TUI канселира почивки до България. Фирмата информира за новата вълна от канселирани почивки, включващи България, Сицилия, Мексико, Джирона и Испания, като някои пътувания са отложени до ноември.

Президентът Румен Радев връчва мандат на "Има такъв народ"

  • 30 Юли 2021
  • 252
Президентът Румен Радев съобщи, че връчва днес проучвателен мандат за съставяне на правителство на "Има такъв народ". България е изправена пред предизвикателства, които изискват час по-скоро да имаме редовно правителство - заяви Президентът.