« януари 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Наградиха отличниците на Бургас

Най-успешните в учението през изтичащата година бургаски деца бяха отличени днес със специални грамоти. В церемонията по връчването им се включи кметът Димитър Николов. Любезен домакин на събитието бе Бургаският свободен университет. Тази година аплодисменти заслужиха 368 ученици за индивидуалните им постижения през годината, както и 13 отбора в 13 направления - от 33 училища. "Където и да обикаляте по света след години, не забравяйте колко се гордеем с Вас, и че завинаги оставате част от историята на големите успехи в бургаското образование", каза в поздравителната си реч кметът Николов. Церемонията уважиха с присъствието си още областният управител Вълчо Чолаков, зам.-кметът Йорданка Ананиева, председателят на местния парламент Костантин Луков, ректорът на БСУ проф. Галя Христозова, директорът на регионалния инспекторат по образование Виолета Илиева, много училищни директори. Наградените ученици бяха номинирани в следните категории:  А) Носители на почетното отличие "Национална диплома на МОН" за 2015 г.; В) Удостоени със званието "Лауреат" на национална олимпиада; В) Класирали се: - На І-во място в национални и международни ученически олимпиади, състезания и конкурси, включени в графика на МОН, в Националния календар за извънучилищни дейности и в Националния спортен календар за учебната 2015/2016 г.; - На І-во, ІІ-ро или ІІІ място на международни олимпиади, състезания и конкурси, провели се извън територията на Република България.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

КЗП ще може да блокира сайтове с фалшиви намаления

  • 23 Ян 2020
  • 19
Комисията за защита на потребителите ще има право да иска блокиране на достъпа до български сайтове, които имат нелоялни търговски практики като например заблуждаваща реклама, фалшиви намаления, невярна информация за очакваните резултати от дадена стока или по друг начин нарушават правата на потребителите.

Земетресения разтърсиха Турция и Иран

  • 23 Ян 2020
  • 36
Две земетресения бяха усетени по света тази нощ.

Антимафиоти с нов удар срещу кабелните пирати

  • 22 Ян 2020
  • 167
Антимафиоти нанесоха удар срещу кабелните пирати. След разследване е установено нерегламентирано разпространение на редица телевизионни програми без необходимото по закон съгласие на провоносителите. Акцията е извършена под ръководството на Районна прокуратура - Кърджали.

Прокуратурата влезе в Комисията по хазарта

  • 22 Ян 2020
  • 172
Акция на прокуратурата се провежда в Държавната комисия по хазарта. Все още не е ясно какъв е поводът за операцията, съобщава Нова телевизия. Автомобили на полицията и държавното обвинение се пред сградата на комисията.

До 1200 лв. от държавата за българин, който се върне да работи у нас

  • 22 Ян 2020
  • 165
От 1 април ще стане възможно да се кандидатства за допълнителни финансови пакети за хора с висше образование, които искат да се реализират професионално в България. Това съобщи заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова.