« декември 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Проект “Развиване на дигитални умения и използване на инструменти за разработване на електронни обучителни ресурси” в Бургас

Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации осъществи успешно първия етап по проект “Развиване на дигитални умения и използване на инструменти за разработване на електронни обучителни ресурси”. Шестима преподаватели приключиха своите обучения по програма Еразъм+. Те са финансирани по програма „Еразъм+ К1”, ключова дейност „Образователна мобилност за граждани“, сектор „Училищно образование“. Учителите ще споделят своя опит в онлайн събитие, което ще се състои на 21 октомври /четвъртък/ от 16:00 часа. Можете да се свържете с нас онлайн през Teams: https://tinyurl.com/yhumdsq2 Преподавателите взеха участие в следните обучения: “Tablets and Smartphones: Using Mobile Devices as Educational Tools” – Барселона, Испания с бенефициент Велика Гюлемерова; Дъблин, Ирландия – Дарина Кандарова, Виолета Иванова; “The best digital tools for English language teachers” – Ница , Франция с бенефициент Ивелина Колева и “Teaching languages in the digital era: the best apps, web platforms and ICT resources for​ learning languages” – Палермо, Италия с бенефициенти Надежда Гълъбова; “Using Technology in the ClassroomЧ – Спит, Хърватия с бенифициент Мариана Колева. Всички обучения бяха проведени на английски език и с интерактивен подход. Участниците подобриха знанията си за това какво прави една класна стая успешна и ефективна чрез прилагане на нови стратегии за преподаване, запознаха се с нови творчески методи и стратегии за преподаване, придобиха практически умения за прилагане на критично и творческо мислене, ИКТ в образованието, мултидисциплинарен подход. Всички учители подобриха езиковите си умения и създадоха контакти за бъдещи съвместни дейности с колеги от други страни. В рамките на вътрешно институционалната квалификация всички участници ще споделят знания и умения с колегите си. Предстоят интересни уроци и заключителни дейности по проекта.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Нов корпус в двора на Математическата и Френската гимназия

  • 30 Ное 2021
  • 139
Кметът Димитър Николов предлага да бъде изграден нов учебен корпус в двора на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ и ГРЕ „Г. С. Раковски“. Вече има изготвен проект, а Общинският съвет ще гласува да бъдат поискани средства от Министерството на финансите през 2022 година за неговото осъществяване.

Търси се служител за приюта за бездомни животни

  • 30 Ное 2021
  • 140
Общинският приют за бездомни животни търси да назначи нов служител. Помощникът ще се грижи за хигиената и ежедневните нужди на животните настанени там.

Празнична изложба „Духът на Бургас”

  • 30 Ное 2021
  • 112
Община Бургас, Художествената академия в София и Филиалът й в Бургас поставят началото на ново събитие в програмата за Никулден, когато морският град почита своя закрилник.

Програмата за празника на Бургас

  • 30 Ное 2021
  • 113
По традиция празничният 6 декември ще започне с тържествена Света литургия в чест на Св. Николай Чудотворец и благоденствието на Бургас. Тя ще бъде отслужена от Негово преосвещенство Агатополски епископ Иеротей – Викарий на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Иоаникий в Храм „Св. Николай Чудотворец“ в кв. "Меден рудник".

Фирмите за поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност

  • 29 Ное 2021
  • 223
Фирмите, ангажирани с поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност за извършване на тази дейност след проверка от Община Бургас.