« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Отбелязваме Световния ден на здравето

Кметът Димитър Николов поздравява всички бургаски медици и студентите по медицина по случай професионалния им празник – 7 април, Световен ден на здравето "Уважаеми лекари, медицински сестри, санитари, фелдшери, здравни работници, студенти и всички, които сте избрали да се посветите на най-хуманната наука – медицината, Поздравявам ви по случай професионалния ви празник – 7 април, Световен ден на здравето! От свое име и от името на всички мои съграждани, на които сте помогнали, както и на тези, на които в момента оказвате неоценима помощ, най-сърдечно ви благодаря и ви пожелавам доброто, което правите 365 дни в годината да ви се връща стократно на вас и вашите близки. Вашата помощ е безценна, а професията, която сте избрали да следвате цял живот е най-хуманната и човеколюбива. Няма думи, които могат да се опишат безсънните ви нощи, прекомерната умора, високата отговорност и ежеминутният стрес, на който сте подложени в своята работа. Вие познавате отблизо човешката болка и отчаяние, но също така човешката благодарност и признателност. Благодаря ви, че ви има! Поклон пред хладнокръвието и труда ви, които спасяват човешки животи и съдби! Бургас ще продължи да надгражда в сферата на здравеопазването, защото вярвам, че медицината и вие, които я прилагате, сте най-съществената част от нашето общество! Общество, в което хората са здрави, чувстват се добре и живеят по-дълго, върви уверено напред! Затова ви пожелавам да сте живи и здрави! Нека признателността на вашите пациенти бъде най-голямата ви отплата и стимул по пътя на вашата професия! Честит празник!", пожелава още кметът Димитър Николов. Към поздравите на градоначалника се присъединява и общинският лекар д-р Лорис Мануелян чрез неговата авторска песен "Моята молитва".

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 31
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 49
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 50
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.

Apple премахна WhatsApp и Threads от магазина си за приложения в Китай

  • 19 Апр 2024
  • 80
Apple премахна WhatsApp и Threads от магазина си за приложения в Китай след заповед на интернет надзора на страната, която се позова на опасения за националната сигурност.

Контрабандни цигари, укрити във филтри за абсорбатори, откриха митническите служители на МП Капитан Андреево

  • 19 Апр 2024
  • 68
Близо 220 000 къса (11 000 кутии) нелегални цигари задържаха митническите служители при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция.