StoreIT показа ново поколение на управление на информацията в Индустриална зона Българово, отвори базата си там

StoreIT показва ново поколение на управление на информацията в централната си база, открита в Индустриална зона Българово. На церемонията по откриването лентата прерязаха собственикът и управител на фирмата Станимир Николов, зам.-кметовете на Бургас Красимир Стойчев и Весна Балтина, като и кметът на Българово Йордан Йорданов. Присъстваха общински съветници, представители на фирми и партньори. Новият център поставя фокуса си върху оптимизиране и дигитализация на фирмени документи. Това всъщност е дигитален архив, който помага много на фирмите. „Това е обект за дигитализация и архивиране на документи. Работим с информация от документи, може самата хартия да я складираме тук - в сигурна среда. Може да дигитализираме цялата информация, която да влезе в самия работен процес и да улесни дейността на хората, които работят с тях. Клиентите са ни от цяла България. Избрахме място, където е спокойно и е встрани от централните шумни райони. Това е част и от концепцията за сигурност, която имаме. Централният обект за нашата фирма е този тук. Наши клиенти са най-вече компании, които боравят с голям брой документи – предприятия, които съществуват дълги години и има много ведомости, документация, която трябва да се пази много време, както и счетоводни компании, банки, финансови институции и всеки, който борави с документи. Предвиждаме около 15 души на работа тук, хора, които са свикнали да работят с цифри и с документи, имаме и IT специалисти.“, каза Станимир Николов. „През 2014 година на 16 юли открихме Пътен възел-Българово и тогава си казахме, че по този начин ще отворим територията на Българово и Камено за инвестиции, за бизнес, за инициативни хора, които ще дойдат тук. Това, което си мечтаехме, започна да се случва. Аз благодаря, че тези хора припознават нашата Индустриална зона и хората от Българово – като партньори.“, каза кметът на Българово Йордан Йорданов. „Още от първия мандат на кмета Димитър Николов говорихме за бизнеси с висока добавена стойност, модерни. Този е именно такъв - „облачни технологии“, най-новото. Всички останали инвеститори трябва да се реализират наоколо много бързо. Успех! И да се разширите.“, каза зам. кметът на Бургас Красимир Стойчев. В центъра има всички условия за дейността на фирмата, както и условия за работа на служителите й. Процесът по дигитализация и архивиране: Безопасно вземане на документите, сигурно транспортиране, подготовката им, дигитализация – по избор, маркиране и индексиране на кашоните, подреждането им, достъп до дигитализираните документи. Не само съхраняване на сигурност за всички документи и архиви, но услугите позволяват: 24/7 онлайн достъп и контрол до съхраняваната информация, лесно проследяване на документацията, спестяване на физическо пространство, намаляване на разходите за администриране на информационни активи

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

На Никулден фрегатата „Верни“ ще е в Бургас, отворена за посетители

  • 25 Ное 2022
  • 230
Военноморските сили на Република България ще помогнат тазгодишният бургаски Никулден да стане по-интересен и запомнящ се.

При голям интерес премина събитието, „Подобри своя бизнес още днес“

  • 25 Ное 2022
  • 180
При голям интерес премина събитието „Подобри своя бизнес още днес“, част от Националното бизнес турне, организирано от Acton COACH и списание „Български предприемач“, което се осъществи с подкрепата на Община Бургас в Културен център „Морско казино“.

Кръгла маса „Зеленината в градовете – здраве, щастие и красота” ще се проведе в Бургас на 28 ноември

  • 25 Ное 2022
  • 186
На 28 ноември, понеделник, Бургас ще е домакин на кръгла маса по темата „Зеленината в градовете – здраве, щастие и красота”. Форумът ще започне от 14 часа в експоцентър „Флора“. Негови организатори са Асоциацията на производителите на декоративни растения в България (АПДРБ) и Община Бургас.

Бургаско Уеб Дизайн Студио изработи безплатно сайт за проекта Стартъп Ченгене Скеле

  • 24 Ное 2022
  • 376
Местното бургаско студио „Арт Уеб Дизайн“ протегна ръка на Община Бургас при изпълнението на проекта Стартъп Ченгене Скеле. Неговата цел е да привлича стартиращи компании, които да провеждат обучения и да работят по свои проекти тук. А Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ предоставя перфектни условия за такава дейност.

Научете историята на рок дискотека „Сатан“, разказана от създателя й Боби Траша

  • 24 Ное 2022
  • 389
Легендарният бургазлия Борислав Ташев, известен и като Боби Траша, е създателят на култовата рок дискотека от 90-те години „Сатан“. Историята на това любимо на хиляди фенове място той претвори в книга с много спомени, размисли и снимки. Тя все още е само в дигитален вариант, но ще бъде материализирана и на хартия.