« октомври 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Четвърто издание на концерта "Обичам Бургас"

Тази година в „Обичам Бургас“ ще бъде с нова модерна визия, която включва много светлинни и звукови ефекти. В спектакъла ще участват 140 певци, танцьори и акробати, които ще поднесат на публиката едно незабравимо шоу в края на летния сезон. На сцената ще се качат Тони Димитрова, Стефан Илчев, Драго Драганов, „Фортисимо“, Василена Чернаева, Пламена Бенова, Дишо и Иван, група „Тоника“, трио DEJA VU, Красимира Иванова, трио Gentle Spirit, Крис Грънчаров, Ния Стоянова, Кристиана Георгиева, ДВГ „Изгревчета“, Expose Team и XNRG crew, КСТ „Бургас 1975“, КСА „Нефтохимик - 2011“, Танцово студио 29 и Мажоретен състав при Търговската гимназия. Четвъртото издание на концерта ще е уникално и с това, че ще събере в едно четири вида изкуство – музика, танц, поезия и живопис. Всички изпълнения ще са съпроводени със специални танцови хореографии, които ще бъдат изпълнени от общо 5 балетни формации. Освен обичани и популярни песни, изпълнителите ще рецитират от сцената и любими свои стихове. По време на рециталите на голяма видеостена ще бъдат показвани подбрани картини на бургаски художници от Бургас. Спектакълът „Обичам Бургас“ е определян от мнозина като най-бургаския концерт. Той е създаден за всички, които носят Бургас в сърцето си и е кулминация на лятната културна програма на морския град. Сред специалните гости в публиката ще бъдат изявени бургаски личности от сферата на културата и успели спортисти, които са прославили името на Бургас в страната и по света. По традиция и тази година всеки зрител ще получи подарък – знаменце с логото „Обичам Бургас“. Концертът „Обичам Бургас“ изпълнява и важна културна мисия. В него публиката се среща с популярни певци и танцьори, а от друга страна концертът дава възможност за изява на млади таланти за първи път да стъпят на голямата сцена. Билети се разпространяват на каса „Часовника“. Цената на пропуските е 10 лева.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

19 късометражни ленти от цял свят ще бъдат показани на фестивала „Карантината“ в Бургас

  • 05 Окт 2022
  • 197
С вход свободен, V Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест, с партньорството на Община Бургас, отправят покана към всички любители на седмото изкуство.

На вниманието на бургаския бизнес: Днес отварят процедура в помощ на малки и средни предприятия

  • 05 Окт 2022
  • 190
Процедурата по Национален план за възстановяване и устойчивост, която е за получаване на безвъзмездни средства чрез подбор на предложения за изпълнение на инвестиции от крайни получатели „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия”, ще бъде обявена днес, 05.10.2022 г.

Орлин Горанов и Маргарита Хранова представят песни от „Златният Орфей“ в Операта

  • 05 Окт 2022
  • 172
За любителите на вечните песни, вълнували меломаните преди десетилетия и продължаващи да звучат актуално и днес, е създаден новият проект на Държавна опера – Бургас – „Златните песни от "Златният Орфей", който е фестивал емблема на световно ниво, на чиято сцена в курортен комплекс "Слънчев бряг" своето достойно място в съкровищницата на съвременната българска музика са заслужили незабравими песенни заглавия, част от които ще прозвучат и на 7‐и октомври от 19 часа в залата на Бургаската опера.

РУО – Бургас организира поредица от инициативи за Деня на учителя

  • 04 Окт 2022
  • 345
По повод Международния ден на учителя – 5 октомври, Регионалното управление на образованието - Бургас стартира кампания, чиято цел е да сложи фокус върху важността на труда на учителя и това, че всеки преподавател е важен.

Нов сайт показва какви са ползите от използването на геотермална енергия

  • 04 Окт 2022
  • 365
Нов интернет сайт представя принципа на отопление и охлаждане на сгради с геотермална енергия. Той е разработен в рамките на проекта на Община Бургас „Внедряване на ВЕИ чрез изграждане на геотермална термопомпена инсталация и реконструкция на отоплителна инсталация в детска ясла №3, гр. Бургас“.