« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Търсят се даровити младежи за безплатно обучение в различни сфери на науката и изкуството

За втора поредна година Фондация "Шанс за децата и природата на България" и Център за млади таланти - Бургас обявяват кампания "Шанс за таланта на Бургас" за откриване и развитие на талантливи млади хора в областта на науката, технологиите и изкуството. Кампанията отново се осъществява с подкрепата на Община Бургас. На финалистите ще бъде осигурено напълно безплатно целогодишно обучение в единствения европейски сертифициран център за работа с таланти – Център за млади таланти - Бургас в следните сфери: театрално изкуство, български език и литература, изобразително изкуство, моден дизайн, информатика и нови технологии, лидерство и управление на проекти. Кампанията е насочена към всички младежи от Бургас и региона на възраст от 14 г. до 20 г. Организаторите иниициират за поредна година кампанията поради високата успеваемост при обучението на миналогодишните финалисти по програмата. Младежите доказаха придобитите знания и умения чрез множество изяви в национални и международни формати. Всички те се сдобиха и с европейски признати сертификати от съответния проект. „Щастливи сме, че вече десет години имаме възможността да развиваме дарбите на бургаските деца и да надграждаме техните знания посредством иновативни методи на обучение. Екипът ни се състои от изключителни професионалисти с дългогодишен трудов опит и множество лични постижения и отличени ученици. Важно е да отбележа, че изпреварващите училищното обучение авторски проекти, които предлагаме, не дублират изучаваната материя в учебните заведения, а надстройват знанията“, коментира Лилиана Славова – председател на Фондацията и създател на Центъра за млади таланти в Бургас. Необходимите документи за участие в кампанията са публикувани тук: http://www.forbgkids.org/350/page.html , а крайният срок за приемане на кандидатури е 30 септември. Документите се приемат на мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на адрес: гр. Бургас, пл. „Атанас Сиреков“ 4 (срещу Община Бургас), ет. 1, ст. 5 до 30.09.2022 г. За подробна информация можете да се обадите на: 0887 201033 и 0882 723 760.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 101
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 116
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 130
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 145
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 118
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение