« февруари 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургаските предприемачи могат да участват в уебинара „Как да правим бизнес с Иран?“

Европейската комисия подкрепя малките и средни предприятия от ЕС, които искат да търгуват с Иран. Европейският съюз отмени повечето от своите икономически и финансови ограничителни мерки срещу Иран след прилагането на Съвместния всеобхватен план за действие (СВПД) през 2016 г. Следователно в момента почти всички търговски дейности са разрешени между Европейския съюз и Иран, с малки изключения. ЕС призовава ограниченията да бъдат интелигентни и целенасочени, Европейската комисия полага усилия за насърчаване на законната търговия с Иран, като подкрепя компаниите да извършват бизнес дейности, съобразени със санкциите на ЕС. The Due Diligence Helpdesk е важен инструмент за подкрепа, предоставен от Комисията, за да насърчи МСП, които са готови да се ангажират с Иран, да го направят в пълно съответствие със законодателството на ЕС и в рамките на СВПД, като им предоставят безплатни консултации по конкретни бизнес проекти в Иран. На 4 октомври, от 11:00 до 12:30 ч., ще се проведе уебинар, организиран от Българската стопанска камара в сътрудничество с EU Due Diligence Helpdesk - Как да правим бизнес с Иран? Програмата включва: Как да правим бизнес с Иран, отчитайки санкциите на ЕС? Финансови трансфери между ЕС и Иран. За контакти: Веселин Илиев, Главен директор „Международно икономическо сътрудничество“ в БСК email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. тел. +3592 932 0954 Христина Каспарян, Център „Международно икономическо сътрудничество“ в БСК, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., За регистрация: https://www.ierc.bia-bg.com/event-details/kak-da-pravim-biznes-s-iran/form

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Българо-турски бизнес форум ще се проведе в Бургас на 16 февруари

  • 03 Фев 2023
  • 405
ИАНМСП и Българо-турската търговско-индустриална камара организират двустранен бизнес форум на 16 февруари 2023 г. в гр. Бургас. Той ще се проведе в зала „Черноморие“ на Международния конгресен център в морския град.

Програма за честване на 145 години от Освобождението на Бургас

  • 03 Фев 2023
  • 357
В първия ден на следващата седмица Бургас ще чества 145 години, откакто се е освободил от османско иго. На 6 февруари си спомняме, че цената на свободата често се измерва в човешки животи.

Burgas Game Jam се завръща с ново предизвикателство

  • 01 Фев 2023
  • 678
След като пандемията сложи на пауза любимия хакатон на бургазлии Burgas Game Jam, той се завръща ударно през 2023 с ново издание. Събитието е част от глобалната мрежа Global Game Jam и ще се проведе в 3 последователни дни от 3-ти до 5-ти февруари в Експозиционен център „Флора“, любезно предоставен от Община Бургас.

От днес отново ще се приемат документи за подмяна на отоплителните уреди по Програма LIFE

  • 01 Фев 2023
  • 651
Община Бургас стартира от 01 февруари, сряда, втори прием на документи за участие в Основната фаза на Интегрирания проект по Програма ЛАЙФ, който предвижда преход към алтернативни форми на отопление на домакинствата.

Община Бургас ще предоставя здравни услуги чрез телемедицина на трудноподвижни и самотни възрастни граждани

  • 01 Фев 2023
  • 675
Община Бургас ще предостави здравни услуги от разстояние чрез телемедицина на трудноподвижни и самотно живеещи възрастни граждани, които са потребители на социалните заведения в града. Предложението е на кмета Димитър Николов и получи единодушната подкрепа на общинските съветници днес.