« март 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Кметът: "Нека днес всеки от нас позвъни на лекарите, които са му помогнали в труден момент и да им благодари!"

От свое име и от името на всички наши съграждани ви благодаря за безрезервните, всеотдайни грижи и безсънните дежурства! Вие сте хората, които всеки ден без умора и без почивка изцерявате болните и връщате усмивката на лицата на страдащите! Професията ви е тежка и високоотговорна, но е изпълнена с благодарност и признателност от хората, на които сте помогнали. Няма по-ценно нещо от човешкия живот! Затова и вашият труд е безценен! Годините на ковид пандемията бяха време на изпитание за всички вас и вие недвусмислено показахте, че професията ви не е поредно работно дежурство, а призвание, присъщо само за хората с мисия към човечеството! Затова знам, че Бургас и бургазлии могат да разчитат на вас, както знам, че за да си добър лекар трябва да имаш голямо сърце, откликващо на болката на хората, каквото всички вие имате! Благодаря ви за вашите умения, професионализъм и компетентност! Усилията, които полагате, отдавна са заслужили моето и на бургазлии дълбоко уважение и признание! И тъй като винаги ги търсим при проблем, много бих искал днес, всеки от нас да позвъни на лекарите, които са му помогнали в труден момент и просто да им благодари и поздрави с празника! Нека днес ги залеем не с тревогите и въпросите си, а с благодарност! Бъдете живи и здрави, уважаеми лекари! Продължавайте да дарявате грижи, подкрепа и усмивки на всички, които са в нужда! Пожелавам ви благодарността в очите на пациентите да бъде най-голямата ви награда и нека св. Иван Рилски Чудотворец ви закриля! Честит празник!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургаската брейк школа „Бляк стайл скуод“ взе 12 награди от турнира "До откат"

  • 23 Мар 2023
  • 124
Бургаската брейк школа „Бляк стайл скуод“ взе 12 награди от турнира "До откат".

Бургаското училище „Найден Геров“ празнува 97 години от своето създаване

  • 23 Мар 2023
  • 125
Бургаското училище „Найден Геров“ отбелязва тази седмица 97 години от своето създаване. Днес, в Актовата зала на учебното заведение възпитаниците му демонстрираха, че освен много знания, притежават и редица таланти.

130 участници от цяла България се включиха в еко форума на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

  • 23 Мар 2023
  • 124
Със 130 участници от цяла България стартира VII-та Национална конференция „Да мислим екологично за бъдещето“ за ученици и студенти. Форумът се организира от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас и катедра „Екология и опазване на околната среда“.

Държавна опера – Бургас ще бъде домакин на Първия международен балетен конкурс „Сара-Нора Прима“ от 4 до 9 юли

  • 22 Мар 2023
  • 445
От 4 до 9 юли 2023 г. предстои едно значимо събитие в град Бургас, което ще бъде акцент в лятната културна програма на крайморския град – Първият международен балетен конкурс „Сара-Нора Прима“, който ще бъде осъществен от Международна балетна асоциация „Сара-Нора Прима”, съвместно с Държавна опера – Бургас и Община Бургас.

В събота ще се проведе поредно издание на екоинициативата Часът на Земята

  • 22 Мар 2023
  • 319
От организацията за България оповестиха подробности за предстоящото издание на инициативата Часът на Земята. То ще се проведе на 25 март 2023 г., събота, от 20:30 до 21:30 ч.