« февруари 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Никулденски детски базар ще се проведе в Библиотека „Пейо Яворов“

Никулденският базар от “Деца за деца“ е с благотворителна кауза за подобряване на условията в класната стая на децата и се организира от родители и доброволци. За всички деца, които все още не са посетили новата Регионална Библиотека “Пейо Яворов“ в Бургас, това ще бъде един удобен повод, да се забавляват заедно, като посетят пространството, проявят предприемачески дух и си разменят /подарят/ или продадат играчки, книжки, пъзели, настолни игри, които вече не ползват, както и такива, които са изработени от децата. Процесът на израстване е съпътстван с освобождаване от ненужни играчки, преход от дете към тийнейджър и развиване на предприемачески навици. В събитието ще участват деца от НУМСИ “Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас. Децата до 10 г. е добре по възможност да са с придружител. Организаторите желаят предметите, които ще бъдат раздавани да са запазени и чисти. Такива могат да бъдат детски книги, пъзели, колички, плюшени играчки (прани), настолни игри, плакати, играчки, спортни принадлежности и ръчно изработени изделия като герданчета, гривни, картички и сувенири. Предмети, които няма да бъдат приемани са дрехи, обувки, електронни устройства, учебници, велосипеди и тротинетки.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Микро, малки, средни и големи предприятия могат да кандидатстват за въвеждане на енергийна ефективност в сградите си

  • 06 Фев 2023
  • 10
Община Бургас продължава да следи за отворени програми в подкрепа на бизнеса и гражданите. Ето една такава. Нека бургазлии бъдат активни, за да привлекат част от средствата на наша територия.

Българо-турски бизнес форум ще се проведе в Бургас на 16 февруари

  • 03 Фев 2023
  • 543
ИАНМСП и Българо-турската търговско-индустриална камара организират двустранен бизнес форум на 16 февруари 2023 г. в гр. Бургас. Той ще се проведе в зала „Черноморие“ на Международния конгресен център в морския град.

Програма за честване на 145 години от Освобождението на Бургас

  • 03 Фев 2023
  • 483
В първия ден на следващата седмица Бургас ще чества 145 години, откакто се е освободил от османско иго. На 6 февруари си спомняме, че цената на свободата често се измерва в човешки животи.

Burgas Game Jam се завръща с ново предизвикателство

  • 01 Фев 2023
  • 775
След като пандемията сложи на пауза любимия хакатон на бургазлии Burgas Game Jam, той се завръща ударно през 2023 с ново издание. Събитието е част от глобалната мрежа Global Game Jam и ще се проведе в 3 последователни дни от 3-ти до 5-ти февруари в Експозиционен център „Флора“, любезно предоставен от Община Бургас.

От днес отново ще се приемат документи за подмяна на отоплителните уреди по Програма LIFE

  • 01 Фев 2023
  • 750
Община Бургас стартира от 01 февруари, сряда, втори прием на документи за участие в Основната фаза на Интегрирания проект по Програма ЛАЙФ, който предвижда преход към алтернативни форми на отопление на домакинствата.