« февруари 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Хората от „Съюз на пенсионерите 2004 - Бургас“ изпращат с пъстър празник настоящата година

В програмата на празника бяха представени както традиционните за Коледа и Нова година обичаи, така и интригуващи хумористични изпълнения. Специален поздрав към възрастните отправи кметът Димитър Николов, който беше гост на тържеството. „Отнасям се с най-голямо уважение към вас: хората, отгледали и възпитали своите деца, а днес възпитаващи своите внуци. Хората, които знаят откъде идваме, че нищо не започва от днес. Хората, които предават традицията на следващите поколения. Хората, допринесли за това Бургас да е такъв, какъвто е днес – град красив и устремен към по-доброто бъдеще. Беше трудна година. Затова е редно в нейния край да се повеселим и да се заредим с положителна енергия. Благодаря за поканата. За мен е удоволствие в аванс да ви пожелая весела Коледа с всичките деца и внуци, събрани около вас на масата! И една по-спокойна, мирна и щастлива следваща година. Да сте ми живи и здрави!“, каза в обръщението си към бургаските пенсионери кметът Николов. На тържеството присъства и директорът на дирекция „Здравеопазване, социални дейности и младежки политики“ Мая Казанджиева. Чрез различни свои програми, сред които „Активни пенсионери“, Община Бургас подпомага и насърчава хората от третата възраст да водят активен живот и да развиват своята художествена самодейност. Със своите изяви в различни местни и национални фестивали бургаските пенсионери печелят престижни награди и прославят името на морския град.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Българо-турски бизнес форум ще се проведе в Бургас на 16 февруари

  • 03 Фев 2023
  • 543
ИАНМСП и Българо-турската търговско-индустриална камара организират двустранен бизнес форум на 16 февруари 2023 г. в гр. Бургас. Той ще се проведе в зала „Черноморие“ на Международния конгресен център в морския град.

Програма за честване на 145 години от Освобождението на Бургас

  • 03 Фев 2023
  • 483
В първия ден на следващата седмица Бургас ще чества 145 години, откакто се е освободил от османско иго. На 6 февруари си спомняме, че цената на свободата често се измерва в човешки животи.

Burgas Game Jam се завръща с ново предизвикателство

  • 01 Фев 2023
  • 775
След като пандемията сложи на пауза любимия хакатон на бургазлии Burgas Game Jam, той се завръща ударно през 2023 с ново издание. Събитието е част от глобалната мрежа Global Game Jam и ще се проведе в 3 последователни дни от 3-ти до 5-ти февруари в Експозиционен център „Флора“, любезно предоставен от Община Бургас.

От днес отново ще се приемат документи за подмяна на отоплителните уреди по Програма LIFE

  • 01 Фев 2023
  • 749
Община Бургас стартира от 01 февруари, сряда, втори прием на документи за участие в Основната фаза на Интегрирания проект по Програма ЛАЙФ, който предвижда преход към алтернативни форми на отопление на домакинствата.

Община Бургас ще предоставя здравни услуги чрез телемедицина на трудноподвижни и самотни възрастни граждани

  • 01 Фев 2023
  • 772
Община Бургас ще предостави здравни услуги от разстояние чрез телемедицина на трудноподвижни и самотно живеещи възрастни граждани, които са потребители на социалните заведения в града. Предложението е на кмета Димитър Николов и получи единодушната подкрепа на общинските съветници днес.