« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Хората от „Съюз на пенсионерите 2004 - Бургас“ изпращат с пъстър празник настоящата година

В програмата на празника бяха представени както традиционните за Коледа и Нова година обичаи, така и интригуващи хумористични изпълнения. Специален поздрав към възрастните отправи кметът Димитър Николов, който беше гост на тържеството. „Отнасям се с най-голямо уважение към вас: хората, отгледали и възпитали своите деца, а днес възпитаващи своите внуци. Хората, които знаят откъде идваме, че нищо не започва от днес. Хората, които предават традицията на следващите поколения. Хората, допринесли за това Бургас да е такъв, какъвто е днес – град красив и устремен към по-доброто бъдеще. Беше трудна година. Затова е редно в нейния край да се повеселим и да се заредим с положителна енергия. Благодаря за поканата. За мен е удоволствие в аванс да ви пожелая весела Коледа с всичките деца и внуци, събрани около вас на масата! И една по-спокойна, мирна и щастлива следваща година. Да сте ми живи и здрави!“, каза в обръщението си към бургаските пенсионери кметът Николов. На тържеството присъства и директорът на дирекция „Здравеопазване, социални дейности и младежки политики“ Мая Казанджиева. Чрез различни свои програми, сред които „Активни пенсионери“, Община Бургас подпомага и насърчава хората от третата възраст да водят активен живот и да развиват своята художествена самодейност. Със своите изяви в различни местни и национални фестивали бургаските пенсионери печелят престижни награди и прославят името на морския град.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Варна ще помогне за осигуряване на противопожарен екип в КК „Златни пясъци“ за летния сезон

  • 18 Апр 2024
  • 0
Подготовката на летния сезон бе обсъдена по време на първото заседание на Консултативния съвет по въпросите на туризма

Организирана престъпна група, извършвала имотни измами, е задържана при спецоперация на територията на Русе

  • 18 Апр 2024
  • 62
Сред тримата задържани мъже е и полицейски инспектор от РУ-Две могили; Действията са осъществени по разработка на ГДБОП с активното участие на дирекция „Вътрешна сигурност“ и под наблюдението на Окръжна прокуратура – Русе

Експерти обсъдиха реинтеграцията на лишените от свобода

  • 18 Апр 2024
  • 55
Заместник-министърът на правосъдието Георги Николов, главният директор на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ (ГДИН) гл. комисар Ивайло Йорданов и експерти се включихаднес в среща, на която бяха представени специализирани програми, част от новата концептуална рамка за рехабилитация и връщане в обществото на лишените от свобода.

Премиерът Главчев: Призовавам президентът Радев да изпълни задълженията си по Конституция

  • 18 Апр 2024
  • 66
Изпълнил съм задълженията си по Конституция, дал съм своите предложения за издаване на указ.