« юни 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Второто издание на конференцията "Успешен дигитален бизнес" ще се проведе на 29 април

То се организира от „Digital Sea“ – обединение на специалисти от дигиталния свят, базирани в Бургас, които организират регулярни нетуъркинг срещи в подкрепа на предприемачеството. Това е събитие, което има за цел да привлече и срещне нови съмишленици, да помогне на възможно най-много бизнеси и да подобри дигиталния облик на града. Седем лектора от различни направления ще поднесат полезен ноу-хау от "кухнята" на печелившото и правилно онлайн присъствие. Ще бъдат представени теми, свързани със SEO оптимизацията, правните аспекти на интелектуалната собственост и други юридически предизвикателства, данъчните специфики на онлайн бизнеса, изграждането на работеща и ефективна рекламна фуния, създаването на успешни видеа в помощ на продажбите и други. В конференцията ще вземат участие екипи студенти от Бургаски свободен университет и университет „Проф. д-р Асен Златаров“ - специалност „Маркетинг“. Всеки от тях ще представи своя университет и ще работи с лекторите по реален казус от реалния бизнес, предварително подаден от различни фирми. В края на събитието е предвиден и нетуъркинг коктейл, на който компании и специалисти от дигиталния бранш, с оглед подкрепа за по-успешна дигитализация, ще имат възможност да проведат индивидуални срещи. Информация за програма, лектори, теми и билети за конференция „Успешен дигитален бизнес“, ще откриете на следния интернет адрес:

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Миди на тенекия, музика и приятни емоции ви очакват на острова тази събота

  • 05 Юни 2023
  • 115
За поредна година водолази ще почистят морското дъно в акваторията на остров Света Анастасия. Събитието "Чистото Черно море 2023“ ще се проведе на 10 юни (събота). То винаги се превръща и в атракция за посетителите. В екологичната акция ще се включат представители на СНЦ „Приятели на морето“.

Бургаски любители на фантастиката учредиха клуб

  • 05 Юни 2023
  • 105
Утре, вторник, 6 юни, ще се проведе първата среща на новоучредения Клуб на бургаските фантасти. Мястото е новата библиотека. Началото – в 18.45 часа. Темата на първата среща е „Фентъзи и алтернативна история“. В нея ще участват бургаските писатели Янчо Чолаков, Десислава Дюлгерян и Милена Алгари.

213 проекта за саниране на жилищни блокове подаде Община Бургас по Плана за възстановяване и устойчивост

  • 05 Юни 2023
  • 118
Община Бургас подаде 213 проекта за саниране на жилищни блокове по процедурата „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап I“, финансирана със средства от Националния план за възстановяване и устойчивост, стълб „Зелена България и е първенец в страната по подадени проектни предложения.

Детски фолклорен събор оглася за трети път Бургас

  • 02 Юни 2023
  • 997
Детски фолклорен събор ще се проведе за трети път в Бургас в дните от 02 до 04 юни. Настоящото издание на проявата идва след големия успех на първите две прояви през 2021 и 2022 година.

Отбелязваме Деня на Ботев и падналите за свободата на България

  • 02 Юни 2023
  • 882
Отбелязваме Деня на Ботев и падналите за свободата на България. През 1876 г. България губи един от най-героичните образи в нейната история - Христо Ботев.