« декември 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Второто издание на конференцията "Успешен дигитален бизнес" ще се проведе на 29 април

То се организира от „Digital Sea“ – обединение на специалисти от дигиталния свят, базирани в Бургас, които организират регулярни нетуъркинг срещи в подкрепа на предприемачеството. Това е събитие, което има за цел да привлече и срещне нови съмишленици, да помогне на възможно най-много бизнеси и да подобри дигиталния облик на града. Седем лектора от различни направления ще поднесат полезен ноу-хау от "кухнята" на печелившото и правилно онлайн присъствие. Ще бъдат представени теми, свързани със SEO оптимизацията, правните аспекти на интелектуалната собственост и други юридически предизвикателства, данъчните специфики на онлайн бизнеса, изграждането на работеща и ефективна рекламна фуния, създаването на успешни видеа в помощ на продажбите и други. В конференцията ще вземат участие екипи студенти от Бургаски свободен университет и университет „Проф. д-р Асен Златаров“ - специалност „Маркетинг“. Всеки от тях ще представи своя университет и ще работи с лекторите по реален казус от реалния бизнес, предварително подаден от различни фирми. В края на събитието е предвиден и нетуъркинг коктейл, на който компании и специалисти от дигиталния бранш, с оглед подкрепа за по-успешна дигитализация, ще имат възможност да проведат индивидуални срещи. Информация за програма, лектори, теми и билети за конференция „Успешен дигитален бизнес“, ще откриете на следния интернет адрес:

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Творци от Бургас и Сливен излязоха на протест

  • 06 Дек 2023
  • 56
Актьори и музиканти излязоха днес на национален протест под надслов „Народ без култура е народ без бъдеще!“. Те ще се съберат днес от 12:00 часа пред Министерството на културата, за да заявят исканията си за достойни възнаграждения.

Апостол Карамитев удостоен със „Сребърен кръст на Свети Николай“, трима са новите почетни граждани на Бургас

  • 06 Дек 2023
  • 58
Апостол Карамитев получи посмъртно най-високото звание - "Кавалер на сребърния кръст на Св. Николай" на Бургас. На тържествената сесия по повод най-важния празник за града ни бяха връчени отличията на трима нови почетни граждани и на хората, допринесли за развитието на Бургас, както и на трима герои, спасили човешки животи.

Кметът Димитър Николов: Честит Никулден, бургазлии!

  • 06 Дек 2023
  • 59
Кметът на Бургас Димитър Николов поздрави гражданите на града с " Честит Никулден, бургазлии!" Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички бургазлии и приятели на морския град по повод Никулден.

Вижте къде на Никулден може да опитате от рибния курбан

  • 05 Дек 2023
  • 265
Никулденската трапеза е неизменна част от празника на Бургас 6 декември. И тази година по традиция Община Бургас организира приготвянето и раздаването на рибен курбан за жителите и гостите на морския град.

Община Бургас с отличие за иновации в публичния сектор

  • 05 Дек 2023
  • 231
Община Бургас получи отличие за въвеждане на мерки за равен достъп на хората, използващи български жестов език на официалната интернет страница. Наградата бе връчена по време на събитие в Пловдив, посветено на разработването и внедряването на иновации в администрацията.