« юни 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Награждават бургаски медицински сестри на тържествена церемония в Конгресния център по повод Деня на сестринството

На празничното събитие ще присъстват над 200 медицински сестри от всички болници, диагностично-консултативни и медицински центрове в Бургас. За атмосферата до началото на спектакъла ще се погрижат децата от Вокална формация „Морски песъчинки“. Гостите ще бъдат посрещнати още в 17.00 часа в зала „Черноморие“ на Конгресния център. Те ще получат индивидуални и колективни отличия - плакет и грамота за заслуги в своята професионална област. Индивидуалните номинации са разпределени в следните шест категории: - За принос в развитието на ясленото дело и въвеждане на иновативни методи при отглеждането и възпитанието на деца от 10 м – 3 години; - За иновативност в областта на повишаване здравното образование на подрастващите; - За висок професионализъм и компетентност в системата на „Детско и училищно здравеопазване“; - За активно участие в промоция на здраве и профилактика сред населението; - За висок професионализъм и качество на предоставяните здравни услуги; - За популяризиране и развитие на професията на медицинската сестра и подпомагане дейността на „Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи“ – Бургас сред медицинските специалисти от „Детско и училищно здравеопазване“. По време на церемонията ще бъде връчена и една специална награда – „За популяризиране и развитие на професията на медицинската сестра“. Водещ на концерт-спектакъла ще бъде актьорът Пламен Каров.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Обсъдиха опазването на природното богатство в Мандренското езеро

  • 06 Юни 2023
  • 107
Мандренското езеро е един от природните феномени и съхраняването на богатото му биоразнообразие е отговорност на всички страни, които имат отношение по този въпрос.

Миден уикенд от 9 до 11 юни представя най-вкусните бургаски изкушения

  • 06 Юни 2023
  • 119
И тази година тематичните уикенди от събитийния календар на Община Бургас ще предложат изкушения за любителите на морската храна. На хоризонта се задава традиционният Миден уикенд – от 9 юни (петък) до 11 юни (неделя).

Миди на тенекия, музика и приятни емоции ви очакват на острова тази събота

  • 05 Юни 2023
  • 365
За поредна година водолази ще почистят морското дъно в акваторията на остров Света Анастасия. Събитието "Чистото Черно море 2023“ ще се проведе на 10 юни (събота). То винаги се превръща и в атракция за посетителите. В екологичната акция ще се включат представители на СНЦ „Приятели на морето“.

Бургаски любители на фантастиката учредиха клуб

  • 05 Юни 2023
  • 346
Утре, вторник, 6 юни, ще се проведе първата среща на новоучредения Клуб на бургаските фантасти. Мястото е новата библиотека. Началото – в 18.45 часа. Темата на първата среща е „Фентъзи и алтернативна история“. В нея ще участват бургаските писатели Янчо Чолаков, Десислава Дюлгерян и Милена Алгари.

213 проекта за саниране на жилищни блокове подаде Община Бургас по Плана за възстановяване и устойчивост

  • 05 Юни 2023
  • 362
Община Бургас подаде 213 проекта за саниране на жилищни блокове по процедурата „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап I“, финансирана със средства от Националния план за възстановяване и устойчивост, стълб „Зелена България и е първенец в страната по подадени проектни предложения.