Перфектният подарък – ваучер за незабравимо преживяване

От днес в Туристически информационен център – „Часовника“ в центъра на Бургас може да откриете подаръчни ваучери за различни топ туристически обекти. Сред тях са ТК „Акве калиде“, остров Света Анастасия и КТК „Ченгене скеле“. Ако искате да изненадате близък с приключенски дух, зарадвайте го с пътешествие с кораб до магичния остров Света Анастасия и посещение в музея. А защо не и с нощувка в хотелската част – гаранция за незабравим спомен. Какви тайни крие животът на старите рибари и как успяват да запазят традициите на своя поминък? Може да разберете, ако изберете подаръчен ваучер за разходка с кораб до Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“. След като разгледате впечатляващата музейна експозиция там, не пропускайте ресторанта със специалитети по стари рецепти. Новата „гореща“ точка в близост до Бургас – Туристически комплекс „Акве калиде“ е точното място за релакс и бягство от динамиката на ежедневието. Там ви очаква топъл минерален басейн - реплика на римска баня. В него може да се насладите на лечебните свойства на минералната вода, позната от хилядолетия, както и на сауна, парна баня, релакс зона. Може да избирате между ваучери за посещение в аква център в комбинация с музея, както и различни видове масажи. Подарете грижа и незабравимо преживяване за наближаващите празници! Подаръчните ваучери може да бъдат закупени от: Туристически информационен център – „Часовника“ Адрес: ул. „Александровска“ 37 /на ъгъла на ул. „Александровска“ и бул. „Алеко Богориди“/ Тел.: 056 825 772; 0888506816 Работно време: понеделник - неделя, 10:00 - 19:00 ч.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Никулденската програма започва още на 1 декември, ето събитията за идващия петък

  • 28 Ное 2023
  • 250
Някои събития, включени в богатата никулденска програма на Бургас, дори няма да изчакат идването на 6 декември. Ето какво ви очаква в първия ден на последния месец на годината:

Благотворителен коледен фест ще се проведе в бургаската библиотека

  • 28 Ное 2023
  • 223
В дните от 7 до 10 декември в Центърът за съвременно изкуство и библиотека ще се проведе благотворителна коледна работилница за играчки, която има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение.

Участвайте в „Различният Бургас“ – щафетна опознавателна разходка на 2 декември

  • 28 Ное 2023
  • 227
Колко добре познаваме едни от най-емблематичните места и символи в Бургас и каква е тяхната история? Ако искате да обогатите познанията си и да се насладите на приятна и интересна разходка – заповядайте на 2 декември (събота), от 11.00 ч., на сборен пункт при Часовника.

В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност

  • 27 Ное 2023
  • 417
В Енергийния офис ще се проведе информационен ден, посветен на енергийната ефективност. Енергийният офис на Община Бургас, който се намира в Културен дом НХК, организира информационен ден в подкрепа на прехода към енергийна ефективност. Темата е „Устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап II“.

Бургас аргументирано търси европейски средства за индустриално развитие от ПВУ

  • 27 Ное 2023
  • 425
Община Бургас, в партньорство с „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД и „Овергаз Мрежи“ АД, е готова да кандидатства с проектно предложение „Инвестиции в развитието на Индустриален парк – Бургас“ по Програма за публична подкрепа за развитието на индустриални райони, паркове и подобни територии за привличане на инвестиции, Национален план за възстановявани и устойчивост. Преди това е нужно и съгласие от местния парламент.