Представители на Европейската комисия заседават в Бургас

След това, представителите на Европейската комисия ще засадят дърво на площад „Тройката“. Тогава ще бъдат презентирани темите за екологично чист транспорт, грижата за природата и развитието на града с общи проекти. Малко по-късно на площад „Тройката“ ще започне празничен концерт, с който ще бъдат отбелязани постиженията по Оперативна програма „Транспорт“. Кулминацията в него ще е ефектно шоу с дронове, на което ще станат свидетели всички присъстващи на празника.На сцената на пл. „Тройката“ за доброто настроение на бургазлии и гостите на морския град от 19:30 часа ще пеят детски хор „Милка Стоева“, поп певицата Вал и музикалната група „Камино бенд“. Водещ на концерта ще е Драгомир Симеонов. Транспортът е важен сектор на икономиката във всяка една държава. Той гарантира свободното движение на хора и стоки. Развитието и инвестициите в областта на транспортната инфраструктура са от голямо значение за всички граждани и представители на бизнеса, казват организаторите на събитието.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Коритарова разпореди спешни мерки за обезопасяване на критични точки по републиканската пътна мрежа

  • 23 Май 2024
  • 612
Регионалният министър настоя за подобряване на координацията между институциите за улесняване на пътуването в дните с натоварен трафик

Публично четене на Библията на открито ще се състои в Русе по случай 24 май

  • 23 Май 2024
  • 619
На 24 май - Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, просвета и култура и на славянската книжовност, в Русе ще се състои публично четене на Библията на открито.

БУРГАСКИТЕ АРХИТЕКТИ ОРГАНИЗИРАТ КРЪГЛА МАСА И ПРЕДСТАВЯТ КНИГА НА 27 МАЙ

  • 23 Май 2024
  • 629
Регионалните бургаски колегии на Камара на архитектите в България и Съюз на архитектите в България организират две събития, които ще се проведат на 27 май в Културен център „Морско казино“.

СВЕТОВНАТА ВОЛЕЙБОЛНА ЗВЕЗДА МАТЕЙ КАЗИЙСКИ ОТКРИВА BEACH ARENA BURGAS НА 1 ЮНИ

  • 23 Май 2024
  • 595
Още една зона за плажни спортове ще се превърне в любима локация за бургазлии и гости на града това лято.