ГЛЕДАЙТЕ КАЛИН ВРАЧАНСКИ,НИКОЛАЙ УРУМОВ И МАЛИН КРЪСТЕВ В "ПИЕСАТА, КОЯТО СЕ ОБЪРКА"НА 16 МАЙ В НХК

Гледайте любимите актьори Калин Врачански, Малин Кръстев, Николай Урумов, Филип Аврамов в невероятно забавната комедия „Пиесата, която се обърка“. Тя ще бъде представена на 16 Май 2024 г. от 19:00 ч. в Културен дом НХК. Режисьор на представлението е Асен Блатечки. В него участват още Рада Кайрякова, Добриела Попова,Стелиян Николов, Изабела Иванова, Константин Николов, Стефан Кондров. "Пиесата, която се обърка", представлява пиеса в пиесата. Сюжетът проследява театралния живот на една самодейна трупа,която най-накрая е успяла да намери текст с роли за всички свои актьори, а именно "Убийство в имението Хавършъм". В ръцете, обаче, на предразположените към злополуки театрали, преди да се усетите, пиесата бързо се превръща в театрална катастрофа във всеки един смисъл на думата. Всичко което можете да си представят /и не само/, се обърква! Вижте как актьорите и екипът се борят със зъби и нокти да разплетат до край една завързана криминална история тип Агата Кристи. И как преминават през редица трудни и безумно смешни проблеми, които се пораждат на живо пред публиката, без изобщо да са планирани. "Пиесата, която се обърка" е отличена с награда "Оливие" – 2015 г., за най-добра нова комедия. Билетите за спектакъла са пуснати в продажба в билетен център "Часовника" с работно време от 10:00 до 18:00 часа.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Коритарова разпореди спешни мерки за обезопасяване на критични точки по републиканската пътна мрежа

  • 23 Май 2024
  • 606
Регионалният министър настоя за подобряване на координацията между институциите за улесняване на пътуването в дните с натоварен трафик

Публично четене на Библията на открито ще се състои в Русе по случай 24 май

  • 23 Май 2024
  • 615
На 24 май - Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, просвета и култура и на славянската книжовност, в Русе ще се състои публично четене на Библията на открито.

БУРГАСКИТЕ АРХИТЕКТИ ОРГАНИЗИРАТ КРЪГЛА МАСА И ПРЕДСТАВЯТ КНИГА НА 27 МАЙ

  • 23 Май 2024
  • 625
Регионалните бургаски колегии на Камара на архитектите в България и Съюз на архитектите в България организират две събития, които ще се проведат на 27 май в Културен център „Морско казино“.

СВЕТОВНАТА ВОЛЕЙБОЛНА ЗВЕЗДА МАТЕЙ КАЗИЙСКИ ОТКРИВА BEACH ARENA BURGAS НА 1 ЮНИ

  • 23 Май 2024
  • 589
Още една зона за плажни спортове ще се превърне в любима локация за бургазлии и гости на града това лято.