Набират готвачи за Южна Англия

За трета година Агенцията по заетостта набира готвачи за работа в самостоятелни и хотелски ресторанти в Южна Англия. Работодател е Hall & Woodhouse Ltd - стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството. Предлагат се работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост. Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език. На одобрените лица се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, отстъпка при хранене в ресторанта (50% процента през работни часове и 25% в останалото врем) и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период. Новоназначените готвачи започват със заплащане от 8,20 паунда на час, с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на заплащането. Работодателят ще проведе интервюта с одобрените по документи лица на 03.04.2017 г. в гр. Пловдив, на 05.04.2017 г. в гр. Бургас и на 06.04.2017 г. в гр. Варна. Заинтересованите лица трябва да изпратят CV на английски език на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с посочване на позицията, за която кандидатстват. Краен срок за подаване на документи – 31.03.2017 г. Одобрените по документи лица ще бъдат поканени на интервю. Повече информация кандидатите могат да получат на тел. 032/960-128; 0882 825-004 и 0882 825-191.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

За повишаване на оценката от матурата ще се плаща такса

  • 29 Мар 2024
  • 38
За явяване на втори държавен зрелостен изпит ще се заплаща такса, това предвижда проект за промени в Наредбата за оценяването, предложен от Министерството на образованието (МОН).

БДЖ и Deutsche Bahn сключиха договор за доставка на 76 модернизирани вагона

  • 29 Мар 2024
  • 95
Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ

Валери Митов, БСП: Колосален внос на райски газ у нас през 2023 г. - нужна е спешна намеса

  • 29 Мар 2024
  • 85
БСП води последователна битка срещу безконтролното разпространение и продажба на опасната „мода” в последните години, предлагайки и отстоявайки както законодателни промени, така и мерки за контрол от страна на изпълнителната власт

Крепостта Порос - предшественик на съвременния Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 127
Образователната програма “Опознай Бургас и Бургаския край” на Регионалния исторически музей ще започне месец април с интересна лектория за Античната и Средновековна крепост Порос, която се намира в местността Пода на нос Форос.

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 114
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.