БТР и Тим Оуенс представят в Бургас новата си песен

Мощен рок ще разтърси Летния театър в Бургас на 30 юли от 20ч. Бившият вокалист на "Джудас Прийст" Тим Рипър Оуенс / Tim Ripper Owens и група БТР пристигат в града, за  да представят новата си песен "Моята сила". Рок музикантите обещават вълнуващо двучасово шоу. Феновете на твърдата музика ще имат възможност да чуят на живо вечните хитове на легендите "Джудаст Прийст" и Рони Джеймс Дио, най-популярните песни от соловия албум на Тим Рипър, както и най-новото от БТР. Световната популярност на американеца Тим Рипър Оуенс идва с Judas Priest през 1996 г., с които работи до 2004 г. С тях записва номинирания за наградите Grammy албум "Jugulator" (1997 г.). Тим Рипър Оуенс има невероятния шанс да работи и със световно известни музиканти като Ингви Малмстийн и Дъг Олдридж. Първото съвместно изпълнение на БТР с Тим Рипър бе на новогодишния концерт в Каварна през 2014 г. Оттогава те имат няколко съвместни концерта. В Бургас вокалистът Тим Рипър ще гостува за първи път. "Моята сила" е пилотен сингъл от предстоящия албум на бандата. Предстои заснемането на видеоклип към песента. Припомняме, че с видеото "Несбъдване" БТР вдигнаха високо летвата както за конкуренцията, така и за самите себе си. За групата отново предстои лято с много изяви. Концертът в Бургас ще бъде на 30 юли от 20 ч. на сцената на Летен театър. Билети вече се продават на касата на НХК и от 26 юни на каса "Часовника" /градинката до хотел България/. За повече информация тел.0894/898-098

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 133
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 129
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.

Протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит

  • 23 Апр 2024
  • 135
В Сливен подготвят протест срещу списъка с кандидати за сливенски митрополит. Светият синод представи листа от шест достоизбираеми епископи за избиратели на нов Сливенски митрополит.

Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш. А вас притесняват ли ви нарастващите случаи на коклюш?

  • 22 Апр 2024
  • 333
Нови четири деца от Бургас са диагностицирани с коклюш, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. С тях регистрираните случаи на инфекциозното заболяване в областта от началото на годината до сега стават общо десет.

НАД 500 УЧАСТНИЦИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ИДВАТ В БУРГАС ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ГЕОГРАФСКО СЪБИТИЕ У НАС

  • 22 Апр 2024
  • 297
Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас