« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

В понеделник започва изграждането на пешеходния надлез при Атия

В понеделник - 4 юни, започва изграждането на пешеходния надлез на път II-99 Бургас – Созопол, при с. Атия. Председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов е на посещение в Бургаска област и получи днес от кмета на община Созопол Панайот Рейзи разрешението за строеж на съоръжението. Надлезът ще бъде с два асансьора и ще е изграден на мястото на пешеходната пътека при кръстовището за село Атия, с което ще се осигури безконфликтно и безопасно пресичане на пътното платно от всички пешеходци. Строително-монтажните работи ще се извършват без спиране на трафика по второкласния път. Необходимо е шофьорите да карат изключително внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация. Агенция „Пътна инфраструктура“ ще изиска от изпълнителя да работи максимално мобилизирано, за да може предвидените дейности да завършат колкото се може по-бързо. По договор срокът за изпълнение е 45 дни. Строително-монтажните работи на надлеза ще бъдат извършени от „ИСА 2000“ ЕООД. Стойността на СМР е 268 258,94 лв. без ДДС.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Президентите на България и Италия посетиха учебния полигон „Ново село“

  • 19 Апр 2024
  • 29
Българските военнослужещи допринасят за сигурността не само на България, но и на целия регион, каза държавният глава и върховен главнокомандващ на среща с контингента ни в рамките на Многонационалната бойна група

УЧЕНИЦИ С УЧАСТИЕ В СИМУЛАТИВЕН ПРОЦЕС ПО ОБВИНЕНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МПС СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ, ОРГАНИЗИРАН ОТ РАЙОННИТЕ ПРОКУРАТУРА И СЪД В ГР. КЮСТЕНДИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 29
По инициатива на Районна прокуратура-Кюстендил се проведе симулативен съдебен процес с участието на ученици от гимназиални класове от училищата в града и доброволци към съвета по наркотични вещества към Община Кюстендил.

Правителството е в непрекъсната координация с ресорните ведомства и службите във връзка със ситуацията в Близкия изток

  • 19 Апр 2024
  • 43
Във връзка със ситуацията в Близкия изток служебният министър-председател Димитър Главчев и правителството са в непрекъсната координация с ресорните ведомства и службите за сигурност и следят ситуацията, като има готовност за евакуация на българските граждани. Към момента няма пряка военна опасност за страната ни.