Шанс за Вики да оздравее, помага му Юли Тонкин в битката с рака

Гуруто на личностно развитие иде за семинар във „Флората“ Гуруто на личностно развитие Юли Тонкин помага на дете от Бургас да оздравее. Той реши да дари свои книги и да се включи в благотворителната кампания, за да може Вики, който е само на една годинка, но се бори със злокачествен тумор, да се подложи на спешна животоспасяваща операция. Семинарът "Мотивация за живот!", на който ще е водещ Юли Тонкин, който се прочу като водещ на най-големите събития за личностно развитие в България, ще е на 23 март, събота, от 13:00 до 15:00 часа в Бургас, съобщиха от Организацията за закрила на българските граждани. Входната такса е символична и е минимум 5 лева на човек. Всички събрани средства ще бъдат дарени за така нужната операция на малкия юнак, уверяват организаторите. На входа ще бъде поставена дарителска кутия, в която ще се пускат входните такси. Юли Тонкин ще представи за продажба и негови авторски книги, както и такива на жена му, и средствата от продажбата също ще бъдат пуснати в дарителската кутия за Вики. Семинарът ще се проведе в експозиционен център "Флора" /Флората/ в голямата зала и местата са ограничени. Записванията се правят на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Изпратете три имена и телефонен номер, за да се регистрирате. Ще получите обратен имейл с регистрационен номер, който трябва да кажете на входа на събитието. Записванията ще продължат до запълване на местата. Бъдете в залата 15-20 минути преди началото на семинара, съветват от ОЗБГ. Побързайте със записването, защото местата свършват бързо, призоваха организаторите. На предния благотворителен семинар с Юли Тонкин записванията приключиха 6 дни след обявяване на събитието и много желаещи не успяха да влязат. Може да се свържете с Бисер Русимов, който е един от организаторите чрез неговата Фейсбук страница: https://www.facebook.com/Biser.Rusimov.BG. Вики има нужда от Мотивация за живот! Бъдете с нас и Юли Тонкин на 23 март, призоваха от ОЗБГ. Виктор е с Рабдомиосарком на пикочен мехур. Наскоро художникът Евгений Халачев и колежката Светла Русева от БургасАрт организираха благотворителна изложба за него в Клуба на моряка. Кампанията бе подкрепена и от Симона Маринова, Диана Димитрова, Тодор Тодоров и Атанас Иванов от Китарния ансамбъл от Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“. Дарени бяха над 550 лева, а парите, нужни за операцията на Вики, са над 30 000 евро.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 91
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 86
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 92
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 393
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 365
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.