« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Звездата на българското кино Мариан Вълев - Куката идва за Бургас филм фестивал

Звездата на българското кино, актьорът и режисьорът Мариан Вълев - Куката потвърди своето участие в четвъртото издание на BIFF в Бургас. Това се случи дни след премиерата на режисьорския му дебют "Лошо момиче" и след представянето на лентата на Московския международен филмов фестивал. Обичаният актьор идва през юли за да проведе уъркшоп по актьорско майсторство. Курсът ще провокира всички изкушени да се занимават с актьорско майсторство, режисура, театър и кино. От позицията си на сценарист на филм, Мариан Вълев ще сподели личния си опит за създаване на персонажи, които правят историята истинска и вълнуваща, и ще наблегне върху работата на актьора при изграждане на силен и органичен образ. Посредством практически задачи участниците ще имат възможност да задълбочат уменията си и да разработят инструментариума на добрия актьор, от който да черпят при развиването на характер за пиеса или филм. Всички, които се запишат за уркшопа първо ще се научат да предизвикват себе си и да си служат с най-ценния похват на актьора - въображението. За информация и записване за мастер класа на Мариан Вълев: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Мариан Вълев е роден на 11 април 1969 г. във Варна. Той е завършил актьорско майсторство във ВИТИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на професор Енчо Халачев през 1993 г. Първият филм, в който се снима, е "Граница". След това заминава за чужбина. Живял и работил е в Европа - Италия, Германия, Финландия, както и в САЩ. Участва във филмите "Смъртоносна Надпревара 4", в "Отвъд Анархията" (2018) - Мъртвеца, във "В името на краля" (2014), в "Корпус за бързо реагиране" (2012) - г-н Георгиев, в "Кецове" (2011), в сериала "Под прикритие" (2011-2016) - Росен Гацов - Куката, в "Лов на дребни хищници" (2010) - Синатра, в "Граница" (1994) - Красавецът. Ролята, с която печели зрителска любов и става популярен, е Росен Гацов - Куката в сериала "Под прикритие". През 2019 година Вълев представи своя сценариен дебют - "Лошо момиче". Международният филмов фестивал - Бургас ще радва любителите на киното на познатите бургаски локации - Открита сцена "Охлюва" и Културен център "Морско казино" от 19-25 юли. Събитието се организира от Eleven Twelve в партньорство с Община Бургас.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 129
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 145
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 128
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 156
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 134
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.