Фестивал събира меломаните в парк „Росенец“

За десета поредна година Бургас ще е домакин на фестивала Sun Tribe Open Air. Той ще се проведе на 26 и 27 юли на територията на парк "Росенец", на поляната в непосредствена близост до хижа "Странджа". Мястото е избрано съобразно една от основните цели на проекта, а именно свободният достъп. Sun Tribe Open Air е уникално за региона събитие, което събира артисти и публика от цялата страна и съчетава музика, изкуство и спорт на открито. Целта на фестивала е да развива алтернативната музикална сцена в региона, като съчетава богата двудневна музикална програма с изпълнители от цялата страна, спорт, облагородяване на пространството и различни артистични инсталации. Входът за фестивала е напълно безплатен.         Концепцията на фестивала включва две тематични вечери, които са стилово определени. Първата вечер е посветена на алтернативни музикални групи, които изпълняват своята музика на живо. Втората вечер е изцяло под знака на електронната музика, в която вземат участие диджеи от цялата страна и чужбина.                        СТРАНИЦА: https://www.facebook.com/sun.tribe.festival/ СЪБИТИЕ: https://www.facebook.com/events/380122086049163/   ПРОГРАМА: 26 ЮЛИ / петък Jahmmi Youth, SkilleR, Lim King, Daft Dub, Dmono, Defragler, DJ Zion / Зайан Лайанз, GAZA - Nokaut, DJ Ivo Happy, DJ slow2move. 27 ЮЛИ / събота Progressive, Psychedelic, Goa Trance Night: Djane Boo, Marshmellow, Pacific, Muhomor, Tripitale, Kundalini, Shrooms, Slimec, Fullonick.  

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 86
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 81
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 87
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 391
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 363
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.