« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Утре започва Фестивалът на рибата и виното, вижте музикалната програма по дни

На 13, 14 и 15 септември Бургас ще е домакин на Фестивал на рибата и виното, в чийто последен ден публиката и специално жури ще изберат "Най-добрата рибена чорба на Бургас" (https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/39857). Събитието ще се проведе до експоцентър "Флора" в Морската градина. Ще ви очакваме от 11 до 22.30 часа през всеки от трите дни. Входът е свободен! Напредва подреждането и техническото оборудване на фестивалната зона. Тя ще събере на едно място кулинарни шатри, а готвачите им ще приготвят пресни морски деликатеси директно пред посетителите. Селектирани изби от цялата страна ще представят най-добрите си вина, допълнени със съвети какво питие с каква храна трябва да съчетаваме. И през трите дни Детска зона ще забавлява най-малките. Тематични работилници на морска тематика ще провокират децата да рисуват, да правят сувенири, да открият своите таланти. Очакват ни още цирково шоу, кулинарни демонстрации, професионални консултации от сомелиер, много игри, състезания и конкурси, подкрепени с атрактивни награди. Популярни бургазлии също ще ни покажат кулинарните си умения, приготвяйки рибни специалитети. По време на фестивала за вашето настроение ще се грижат популярни български изпълнители: * На 13 септември, петък, музикалната програма е поверена на "Обратен ефект" и бургаската група "Силует". * На 14 септември, събота, на сцената ще се качат група P.I.F. и Miry (Мирян Костадинов), който смело превзема музикалните класации с авторските си парчета. Димо Стоянов и компания пък ще изпълнят най-доброто от репертоара си, както и най-новите си парчета. * Последният фестивален ден, 15 септември, неделя, е посветен на някои от най-емблематичните български изпълнители. От сцената на фестивала ще прозвучат част най-обичаните песни на "Тоника СВ" и момчето, което говори с морето - Панайот Панайотов. Първите два фестивални дни ще приключат и с прожекция на филм, свързан с морето. Ще гледаме "Корави старчета" в петък и "Летовници" в събота. За повече информация следете FB страницата на фестивала https://www.facebook.com/festivalnaribata/ и събитието "Най-вкусна рибена чорба на Бургас" - https://www.facebook.com/events/1143214139209846/.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 208
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 261
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 277
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 271
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 248
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение