Queen Mary - Бургаското чудо!

Скоро, един следобед, разхождайки се със сина ми на марината в Сарафово, на най – закътаното място на пристанището, попаднахме на фотосесия. Ицо Черния асистираше с отражателния диск, а зад обектива стоеше  Константин Костадинов, който учавства в създаването на филма „Старата школа” -  за който вече ви разказахме. А обектът на внимание бе световната ни шампионка по брейк - Queen Mary. Няколко фрийза и ситуацията се изясни напълно. Случайната среща беше повече от добра, защото с малчугана се радвахме да видим неговата учителка от миналогдишния клас по брейк. Да, Queen Mary беше направила клас и за най – малките почитатели на тези танци в Бургас, което е супер инициатива от нейна страна и Blackstyle. Без да досаждаме много, поздравихме и използвах момента да я разпитам за последните и бъдещите й  участия по състезания и семинари. Оказа се, че няма да стане с две приказки. Графикът на нашата кралица е повече от пълен. В цял свят я канят да участва и да журира. Например (вече по същество) – последно тя се завърна от Айндховен, Холандия, където беше участник в 1 оn 1 battles и беше единствената поканена Bgirl измежду 16 Bboys.   Предстоящите й ангажименти и пътувания просто нямат край.   На 24.09 Queen Mary ще вземе участие в Burn Battle School exhibition battle 4 vs 4 в Краков, където нашата сънародничка е една от 4-те интернационални танцьори поканени в този showcase. http://hiphoparena.bg

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Нов корпус в двора на Математическата и Френската гимназия

  • 30 Ное 2021
  • 49
Кметът Димитър Николов предлага да бъде изграден нов учебен корпус в двора на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ и ГРЕ „Г. С. Раковски“. Вече има изготвен проект, а Общинският съвет ще гласува да бъдат поискани средства от Министерството на финансите през 2022 година за неговото осъществяване.

Търси се служител за приюта за бездомни животни

  • 30 Ное 2021
  • 48
Общинският приют за бездомни животни търси да назначи нов служител. Помощникът ще се грижи за хигиената и ежедневните нужди на животните настанени там.

Празнична изложба „Духът на Бургас”

  • 30 Ное 2021
  • 43
Община Бургас, Художествената академия в София и Филиалът й в Бургас поставят началото на ново събитие в програмата за Никулден, когато морският град почита своя закрилник.

Програмата за празника на Бургас

  • 30 Ное 2021
  • 44
По традиция празничният 6 декември ще започне с тържествена Света литургия в чест на Св. Николай Чудотворец и благоденствието на Бургас. Тя ще бъде отслужена от Негово преосвещенство Агатополски епископ Иеротей – Викарий на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Иоаникий в Храм „Св. Николай Чудотворец“ в кв. "Меден рудник".

Фирмите за поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност

  • 29 Ное 2021
  • 182
Фирмите, ангажирани с поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност за извършване на тази дейност след проверка от Община Бургас.