Заради липсата на пътници още промени в градския транспорт

В резултат на въведеното извънредно положение и серията от мерки за предотвратяване разпространението на коронавирус, от ден на ден става все по-отчетлива тенденцията за намаляване броя на пътниците в градския транспорт. Бургазлии масово изпълняват предписанията на Националния и Общинския щаб, стоят си вкъщи и пътуват по-рядко. В конкретния момент това е полезна превенция против КОВИД - 19, но се налагат промени в графика на градския транспорт. Те са временни. Движението на градския транспорт постоянно ще бъде адаптирано спрямо ритъма на Бургас, когато той стане по-бърз и постепенно започнем да се връщаме към нормалното ежедневие. В тази връзка, от 25.03.2020 г., сряда, ще бъдат въведени промени в изпълнението на основните линии Б1, Б2, Б11, Б12, 11 и 12, съобщиха от "Бургасбус". Подробности можете да откриете в сайта на общинския превозвач, като за всяка отделна линия ги търсете в нейната подстраница: http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=5714. От 26.03.2020 г. предстоят и нови корекции в разписанията на кварталните и междуселищните линии. Информация за това ще бъде публикувана в сряда, 25.03.2020 г. Нека всички пътници си изградят навика редовно да проверяват сайта на "Бургасбус" за новини и актуална информация, докато премине извънредното положение.    

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Опциите са изключително стеснени, каза Румен Радев за избора на служебен министър-председател

  • 29 Мар 2024
  • 14
Опциите са изключително стеснени, каза пред журналисти президентът Румен Радев по отношение на избора на служебен министър-председател.

140 състезатели ще участват в националния турнир по кудо „Купа Бургас“

  • 29 Мар 2024
  • 20
На 31 март от 11.00 ч. в спортна зала „Никола Станчев“ ще се проведе националният турнир по кудо „Купа Бургас“. Организатори са СК „БУШИДО Бургас“ и Община Бургас.

Даниел Петров: Край със смяната на статута на земеделските земи, за да се превръщат във фотоволтаични паркове

  • 29 Мар 2024
  • 39
Днес в Народното събрание бяха разгледани, гласувани и приети предложения на народния представител от “Възраждане”, Даниел Петров в Закона за собствеността и ползването на земеделската земя, по отношение на прекратяване на порочната практика за смяна на статута на обработваемите земеделски земи, мери и пасища, с цел превръщането им във фотоволтаични централи.

ЗАПОЧНА ТРЕТИ ЕТАП ОТ ОБНОВЯВАНЕТО НА ПЪТ BGS1033 - ОТ БЪЛГАРОВО КЪМ МАГИСТРАЛАТА

  • 29 Мар 2024
  • 71
Започна трети етап от проекта за обновяване на път BGS1033.

На 1 април ще чуете сирените

  • 29 Мар 2024
  • 80
На 01.04.2024г. от 11.00ч. ще се проведе тренировка по ранно предупреждение и оповестяване на населението при бедствия и за въздушна опасност.