« август 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Откриха учебната година на „Детско полицейско управление”

На официална церемония с участието на Началникът на Районно управление – Поморие главен инспектор Георги Куцаров и Директорът на СУ „Иван Вазов” - Иван Тенекеджиев, бе открита първата обучителна година от двугодишната превантивна програма на МВР - „Детско полицейско управление”. Програмата се осъществява в партньорство с Община Поморие и Местната комисия за борба с противообществените прояви, като по нея ще обучат близо 80 деца от четвърти клас. Предвидени са теми по различни модули, включващи : запознаване с дейността на различните звена в полицията, долекарска помощ, детска полицейска лична защита и безопасност на движението по пътищата, здраве, етика и право. В началото на тържествената церемония малчуганите бяха приветствани от главен инспектор Георги Куцаров с участието си в „Детското полицейско управление”, като пред тях се представиха целите на програмара, сред които : формиране в подрастващите умения и навици за правилно поведение в различни ситуации, формиране на нетърпимост към престъпните посегателства, на гражданска позиция и засилване на доверието в полицията и институциите в Република България. Всеки от участниците в „Детското полицейско управление” получи лично от главен инспектор Георги Куцаров и Директорът на СУ „Иван Вазов” - Иван Тенекеджиев нагръден знак / полицейска значка/ и персонално тефтерче с химикал, обозначени с герба на детската полицейска структура. Припомняме, че инициативата стартира в национален мащаб в средата на м. май, като на територията на Бургаски регион се създадоха 22 „Детски полицейски управления” с близо 500 деца. По предварителен график през м. октомври всяко от детските управления ще открие тържествено обучителната си година.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Бургас за трети път домакин на национален ръгби турнир

  • 14 Авг 2020
  • 51
Бургас за трети път ще е домакин на атрактивен турнир по Плажно ръгби 5.

Готвят връщане на КПП-тата в областните градове?

  • 14 Авг 2020
  • 55
Страната ни съвсем сериозно се подготвя за подобно лошо развитие на пандемията, като според един от вариантите това може да се случи още на 18-ти септември, ако броят на заразените нарасне застрашително и има опасност здравната ни система да не издържи.

Побоища и изнасилвания в Беларус

  • 14 Авг 2020
  • 49
Милицията в Беларус издевателства над протестиращи.

Прокуратурата отчете какви нарушения са открити в Отманли, на Буджака и в Обзор

  • 13 Авг 2020
  • 169
Множество нарушения са открити при изграждането и експлоатирането на обекти по Черноморието, констатират проверки на място и по документи, разпоредени от Върховна административна прокуратура (ВАП) на министъра на регионалното развитие и благоустройството, министъра на туризма, министъра на околната среда и водите, министъра на транспорта информационните технологии и съобщенията и началника на ДНСК . Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

До дни започва голямото преместване на СУ „Добри Чинтулов” в съседното „Йордан Йовков”

  • 13 Авг 2020
  • 142
Ремонтни дейности вървят паралелно в двете бургаски училища „Добри Чинтулов” и „Йордан Йовков”, които до месец ще обитават една сграда. От следващата седмица ще започне и голямото преместване на всичко от СУ „Добри Чинтулов” в съседното на него школо.