« септември 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Откриха учебната година на „Детско полицейско управление”

На официална церемония с участието на Началникът на Районно управление – Поморие главен инспектор Георги Куцаров и Директорът на СУ „Иван Вазов” - Иван Тенекеджиев, бе открита първата обучителна година от двугодишната превантивна програма на МВР - „Детско полицейско управление”. Програмата се осъществява в партньорство с Община Поморие и Местната комисия за борба с противообществените прояви, като по нея ще обучат близо 80 деца от четвърти клас. Предвидени са теми по различни модули, включващи : запознаване с дейността на различните звена в полицията, долекарска помощ, детска полицейска лична защита и безопасност на движението по пътищата, здраве, етика и право. В началото на тържествената церемония малчуганите бяха приветствани от главен инспектор Георги Куцаров с участието си в „Детското полицейско управление”, като пред тях се представиха целите на програмара, сред които : формиране в подрастващите умения и навици за правилно поведение в различни ситуации, формиране на нетърпимост към престъпните посегателства, на гражданска позиция и засилване на доверието в полицията и институциите в Република България. Всеки от участниците в „Детското полицейско управление” получи лично от главен инспектор Георги Куцаров и Директорът на СУ „Иван Вазов” - Иван Тенекеджиев нагръден знак / полицейска значка/ и персонално тефтерче с химикал, обозначени с герба на детската полицейска структура. Припомняме, че инициативата стартира в национален мащаб в средата на м. май, като на територията на Бургаски регион се създадоха 22 „Детски полицейски управления” с близо 500 деца. По предварителен график през м. октомври всяко от детските управления ще открие тържествено обучителната си година.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Русия иска да разпита Навални в Германия

  • 21 Сеп 2020
  • 65
Главната прокуратура на Русия иска да разпита Алексей Навални и да разбере подробности за пътуването му до Новосибирск и Томск, съобщи РТ.

Филмите „Разстоянието между мен и мен" и „Процесът" можете да гледате днес във „Флората"

  • 21 Сеп 2020
  • 57
Четири много различни, но изключително впечатляващи филми са включени в програмата на Международния фестивал за документален и исторически филм DOCK International Documentary Historical Film Festival днес.

Тържествено откриха паметна плоча на сградата, където се е помещавал щаба на 24-ти пехотен черноморски полк

  • 21 Сеп 2020
  • 60
С духово музика и почести беше тържествено открита днес паметна плоча върху сградата, където се е помещавал щабът на 24-ти пехотен черноморски полк

Инициативата БулевАрт идва с нови изненади през настоящата седмица

  • 21 Сеп 2020
  • 60
Тази вечер, понеделник, от 19:30 ч. в #HashtagSTUDIO на ул. "Абоба" №1 ще се проведе традиционният QUIZ.

Бургас отбелязва Деня на Независимостта с празнична програма

  • 21 Сеп 2020
  • 59
По повод Деня на Независимостта на България и 112-та годишнина от обявяването ѝ, Община Бургас организира празнична програма. Ето какво включва тя: