« юли 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Регионален уебинар организират от Местната комисия за трафика на хора в Бургас

Лектори на събитието ще бъдат Росен Цветков - разследващ журналист, автор на филма „Улица Ад”, създаден след проведено разследване под прикритие за трафик на жени и Добряна Петкова, секретар на Националната комисия за борба с трафика на хора. Уебинарът ще бъде модериран от Любка Костадинова и Росица Янева, секретари на МКБТХ в Благоевград и в Бургас. По време на обучението ще се акцентира върху противодействието и превенцията на трафика на хора, както и върху етичните норми на журналистическата практика при отразяването на случаи, свързани с престъплението. Трафикът на хора е сложен социален проблем, който изисква задълбочена информираност и създаване на чувствителност към травмата на пострадалите лица, което би допринесло за ефективност при отразяването на темата в медийното пространство. Планираният уебинар ще се проведе на 06.07.2020 г. от 13:30 ч. в платформата ZOOM, в рамките на 90 минути. Допълнително ще бъде предоставен линк, чрез който участниците ще могат да се регистрират с личен имейл адрес за включване в уебинара. След регистрацията ще получат писмо с инструкции за свързване към уебинара. Малко преди определеното време за начало на уебинара, кликвайки на линка получен на личния имейл адрес ще бъдат свързани с платформата ZOOM. В определеното време за начало на събитието, ще има осъществена аудио и видео връзка с лекторите и ще могат да се задават въпроси в реално време, в специална чат форма за целта. По този начин ще се постигне интерактивен онлайн комуникационен процес за обсъждане на проблемите, поставени на фокус в уебинара. Необходими технически средства за участие в уебинара са компютър и интернет връзка.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Подписаха споразумението за изграждане на детска болница в Бургас

  • 06 Юли 2020
  • 97
Кметът на Община Бургас Димитър Николов и вицепрезидентът на Европейската инвестиционна банка Лиляна Павлова подписаха днес споразумение за изграждане на модерна детска болница в морския град.

Лондон също намали ДДС за хотели и ресторанти

  • 06 Юли 2020
  • 90
Лондон свива ДДС за туризма, но увеличава данъка върху собствеността. Британският финансов министър Риши Сунак планира временно да увеличи данъците върху собствеността и да намали ДДС в сектора на ресторантьорството.

Намаляват постъпленията в икономиката ни от сънародниците в чужбина

  • 06 Юли 2020
  • 89
Секнаха парите от чужбина, които поддържаха икономиката на страната ни. Епидемията от Ковид-19 и световния блокаж на икономиката сериозно удари парите, които cънародниците ни в чужбина пращат у нас.

Слави Трифонов описа правителството "според фактите"

  • 06 Юли 2020
  • 132
Българското правителство – такова, каквото е! Според фактите. Със следващите редове ще ви покажа реалния облик на българското правителство. Ще използвам само факти. Факти.

Документите за обезщетения за бизнеса и самоосигуряващите се - само електронни

  • 06 Юли 2020
  • 114
Социалното министерство предлага промяна в наредба, която да регламентира, че бизнесът и самоосигуряващите се, ще подават само по електронен път документите за изплащане на обезщетенията за болест, бременност, раждане и отглеждане на дете, при инвалидност и при смърт на осигурено лице, съобщи БНР.