Еврокомисията глоби над 77 милиона евро Българския енергиен холдинг

Декември 17, 2018 България
Европейската комисия съобщи, че глобява Българския енергиен холдинг (БЕХ) със 77 милиона евро за блокиране на достъпа до газопреносната мрежа в България.

Лавров: Киев готви нова военна провокация

Декември 17, 2018 Светът
Украинският президент Петро Порошенко подготвя провокация на границата с Русия, каза външният министър на Русия Сергей Лавров пред радио "Комсомолская правда", цитиран от РИА Новости.

Бизнесът прогнозира тежка 2019-а и поскъпване на живота

Декември 17, 2018 България
Над 75 на сто от участниците в проучване на Българската стопанска камара (БСК) за бизнес климата за 2018 г. очакват догодина да има ръст на енергийните цени, цените на суровините, фискалната и регулаторната тежест.

Посрещаме Нова година с Дара, Павел и Венци Венц и Жечка Сланинкова

Декември 17, 2018 Бургас
Община Бургас отново се е постарала последните часове на старата година да се превърнат в празник и незабравимо изживяване за хората, които предпочетат да посрещнат Новата 2019-та на площад "Тройката" заедно със своите съграждани.

Днес е светъл празник! Имен ден имат 4 красиви български имена

Декември 17, 2018 България
На 17 декември Православната църква почита св. пророк Данаил. Неговото име е свързано с вавилонския цар Навуходоносор, който сънувал загадъчен сън, който твърде много го смутил, но когато се събудил, забравил какво точно е сънувал.

Пътна полиция: Не пътувайте, ако не е крайно наложително!

Декември 17, 2018 България
Пътна полиция призова шофьорите да не предприемат пътуване при обилния снеговалеж, ако не е крайно наложително. Движението по основни пътища остава затруднено. Особено сложна е пътната обстановка в Западна България.

Започва продажбата на електронни винетки

Декември 17, 2018 България
От 14 часа днес започва продажбата на електронни винетки през мобилно приложение и през терминали за самотаксуване. Цените на всички видове електронни винетки остават същите.

24-годишна филипинка е новата "Мис Вселена"

Декември 17, 2018 Светът
24-годишната Катриона Грей от Филипините бе коронована за "Мис Вселена" днес на конкурса за красота в тайландската столица Банкок. Катриона Грей е филипинка от австралийски произход. Тя е телевизионна водеща, певица и манекенка.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!