Не жертвайте съня по време на сесия

Декември 6, 2018 Любопитни
Когато четат за изпити по време на сесията, студентите трябва да отделят време за пълноценен сън, вместо да зубрят по среднощ, доказаха учени.

Подобряват въздуха в Бургас и още 6 общини с над 111 млн. лева

Декември 6, 2018 България
Управляващият орган на ОП "Околна среда 2014-2020 г." обяви процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ "Мерки за подобряване качеството на атмосферния въздух" на обща стойност 111 442 101,58 лв.

Новите почетни бургазлии с призове

Декември 6, 2018 Бургас
Сесията традиционно се свиква за обявяване на новите почетни граждани и отличените с други награди бургазлии. Всички те бяха поздравени от кмета Димитър Николов, областния управител Вълчо Чолаков и председателя на Общинския съвет Костантин Луков.

Вижте кои са новите почетни бургазлии

Декември 6, 2018 Бургас
Днешното никулденско заседание на бургаския местен парламент започна с едноминутно мълчание в памет на внезапно починалия вчера общински съветник Евгений Мосинов.

Хакнаха новите супер камери на КАТ

Декември 6, 2018 България
Радар-детектор, който е позволен за използване у нас, може да спаси всеки водач от новите супер камери на КАТ, които ще заработят за Коледа. За разлика от триногите - новите супер устройства работят на принципа на т. нар. ефект на Доплер и сигналът им се улавя от детекторите в автомобилите.

Честит празник, бургазлии!

Декември 6, 2018 Бургас
Няма друг български град, в който жителите му да посрещат толкова масово, заедно, с настроение и любов своя празник. Това е денят, в който почитаме нашия закрилник Свети Николай и изразяваме обичта си към Бургас.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!