Румен Радев: Нови избори не са решение, управляващите трябва да се фокусират върху най-острите проблеми

Септември 3, 2018 България
Оставките вече не са решение, а бягство от реална отговорност. Проблемът в държавата не е персонален, а системен. Авторитаризмът не е бъдещето на България, заяви президентът Румен Радев в обръщение към българския народ.

Сидеров поиска оставката на Валери Симеонов

Септември 3, 2018 България
Лидерът на „Атака“ и председател на парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидепов директно поиска оставката на коалиционния си партньор Валери Симеонов от вицепремиерския пост.

Руски робот спира стрелбата в американските училища

Септември 3, 2018 Любопитни
Училище в американския град Кливланд може да наеме руски робот, за да следи дали ученици или други хора влизат в сградата въоръжени. Досега той е работил предимно в супермаркети.

Франция започна учебната година със забрана на мобилните телефони за учениците до 15 години

Септември 3, 2018 Светът
Във Франция над 12 милиона ученици започнаха днес новата учебна година. Но началото ѝ е белязано от едно нововъведение - забрана на мобилните телефони в някои училища.

22 медала донесаха младите ни математици от олимпиада в Хонг Конг

Септември 3, 2018 България
Невероятни резултати постигнаха младите български математици на престижна Международна олимпиада по математика в Хонг Конг.

Хиляди българи блокирани на остров в Гърция

Септември 3, 2018 България
Хиляди български туристи са блокирани на гръцките острови, след като работниците в гръцките фериботни линии обявиха 24-часова стачка и спряха фериботите в Егейско и Йонийско море.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!