ИЗКУСТВОТО ДА ЖИВЕЕМ – беседи за любовта и другите неща от живота: Кога идва старостта?

Октомври 4, 2019 Здраве
Човек може да остане жизнен и продуктивен дори и много след осемдесет години

40% българите не могат да поддържат домовете си топли през зимата

Октомври 4, 2019 България
Близо 40 на сто от българите не могат да поддържат домовете си комфортно затоплени, със здравословни условия на обитаване през зимата. Това каза изпълнителният директор на Центъра за енергийна ефективност "ЕнЕфект" Драгомир Цанев пред БТА.

Иран арестува руска журналистка за шпионаж в полза на Израел

Октомври 4, 2019 Светът
Посолството на Русия в Иран заяви днес, че руската журналистка Юлия Юзик е арестувана в столицата Техеран, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС. Юзик е била задържана на 2 октомври в хотел, където била отседнала, каза пресаташето на дипломатическото представителство Андрей Ганенко.

Тръмп: "Свободна Европа" и „Гласът на Америка“ не се справят. Ще направим нова медия

Октомври 4, 2019 Светът
Радиостанциите „Гласът на Америка" и "Свободна Европа“, финансирани от държавния бюджет на САЩ, не се справят с работата си, така че американските власти обмислят да създадат нов медиен канал за излъчване в чужбина, който да се превърне в алтернатива на CNN.

Полицията с нов директор

Октомври 4, 2019 Бургас
Старши комисар Радослав Сотиров – досегашен директор на РДГП – Драгоман е новия областен директор на ОДМВР – Бургас. Той бе представен днес пред ръководството на крайморската дирекция от главният секретар на МВР – главен комисар Ивайло Иванов.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!