Таня Мир гостува в Бургас

Ноември 4, 2019 Култура
Авторката на фентъзи повестите “Откритие” и “Легенди от Белинташ” Таня Мир ще се срещне със своите читатели. Срещата с морската публика е особена важна за Таня Мир, тъй като именно бургаското издателство “Либра Скорп” дава път в литературата на младия талант.

Продължава необичайно топлото време

Ноември 4, 2019 България
Днес облачността над страната ще бъде променлива, над западната половина от страната след обяд - значителна. там ще превали краткотраен дъжд, на места придружен от гръмотевици.

Николай Малинов е напуснал страната в разгара на втория шпионски скандал с Русия

Ноември 4, 2019 България
Главният прокурор Сотир Цацаров даде на инспектората на ВСС съдията от спецсъда Андон Миталов. Причината - той пуснал председателя на Национално движение "Русофили" Николай Малинов да пътува в чужбина от 1 до 5 ноември по предварителна програма с културни събития.

Фандъкова спечели с 20 хил. гласа повече от Манолова, а ГЕРБ - със 17:4 срещу БСП

Ноември 4, 2019 България
ЦИК обяви окончателните резултати от балотажите за кметове на областните градове. След обработването на 100% от протоколите Йорданка Фандъкова печели с точно 20 366 гласа повече от Мая Манолова - 209 542 срещу 189 176 или в проценти - 49.98 срещу 45.13.

От днес тръгва сигналът на телевизията на Слави

Ноември 4, 2019 България
От днес сигналът на 7/8 TV /бел. ред. телевизията на Слави Трифонов/ ще бъде достъпен в ефира на всички кабелни и сателитни разпространители в цялата страна.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!