Родителите на изчезналия Юлиян от Равнец губят децата си заради донос

Май 29, 2019 Бургас
Съкрушената от мъка майка се обадила на Националната телефонна линия 116 111, за да сподели, че мисли за самоубийство и от „Анимус“ й „съдействат“, но… да остане без деца

Писателят Ангел Хаджипопгеоргиев: Трагедия е, че бездушни търгаши си играят със съдбите на децата

Май 29, 2019 Интервю
Да се обърне повече внимание на това, което се учи в училищата, а не толкова на раздутата истерия с отнемането на деца чрез социалните служби, призова той

Експлозии на свръхнови причинили еволюцията на човека

Май 29, 2019 Любопитни
Експлодиращи звезди преди 2,6 милиона години можели да са накарали човека да се движи прав, съобщи в. "Индипендънт", позовавайки се на американски учени. Космическите частици от тези свръхнови са бомбардирали Земята толкова много, че са причинили пожари навсякъде.

Френски канадци ще свирят българска народна музика на „Охлюва“

Май 29, 2019 Култура
Една от безспорните атракции през това лято в Бургас ще бъде концертът на група "Куци мерки". Групата забива еднакво добре традиционен фолклор от България, но и изпровизации от северноамериканския джаз, върху звуци от Източна Европа.

Технологичната студена война ще принуди света да избира

Май 29, 2019 Любопитни
Кой да изберете - Китай или Америка? Не очаквайте да бъде лесно. Технологичната студена война между САЩ и Китай е на път да се разпространи и това ще принуди лидерите по света да вземат някои трудни решения.

ЦИК обявява окончателните резултати от евровота

Май 29, 2019 България
Очаква се ЦИК да обяви днес получените гласове и разпределиенто на мандатите по политически партии. На 31 май Комисията ще съобщи имената на избраните евродепутати.

Задава се брак по сметка за избора на големите в ЕС

Май 29, 2019 Светът
Европейският съвет не е обсъждал имена на кандидати за следващ председател на Европейската комисия, съобщи късно снощи след края на извънредното заседание на евролидерите председателят на Европейския съвет Доналд Туск, цитиран от БТА.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!