КТБ започва изплащането на 570 млн. лева

Май 8, 2019 България
От утре - 9 май 2019 г. КТБ започва изплащането на суми, включени в първата частична сметка за разпределение на приети вземания към КТБ. Общата сума, която се разпределя, е в размер на 570 млн. лева.

Меган и Хари показаха бебето

Май 8, 2019 Светът
Меган и Хари показаха първородния си син. Два дни след раждането на момченцето, те го представиха официално на обществото.

Вълчитрънското златно съкровище ще гостува в Бургаския музей, вижте го първи в Нощта на музеите

Май 8, 2019 Бургас
Някои от най-впечатляващите тракийски златни предмети, открити по нашите земи, ще бъдат показани в Бургас по време на тазгодишната Нощ на музеите.

Иванчев с 20 хиляди лева гаранция за опит за убийство на Митьо Очите - Иванчева 20 години затвор за подкуп

Май 8, 2019 България
Един от обвинените за стрелбата на Димитър Желязков-Очите е пуснат под гаранция. На 2 май специализираният наказателен съд в София реши Георги Иванчев да излезе на свобода срещу 20 хиляди лева.

Роза Боянова: Поезията е изграждане на друга вселена

Май 8, 2019 Интервю
Поезията ѝ ни изстрелва в една друга вселена

Голямата награда на тазгодишния Хакатон ще бъде обучителен курс по "Изкуствен интелект"

Май 8, 2019 Бургас
Голямата награда за отбора-победител на тазгодишния Хакатон ще бъде обучителен курс по "Изкуствен интелект" в Лабораторията по интелигентни системи към Университет "Проф. д-р Асен Златаров".

Фестивалът „Бургас твори“ ще провокира въображението на стотици таланти от нашия град

Май 8, 2019 Бургас
В мащабна сцена за таланти ще се превърнат експоцентър "Флора" и пространството около него през идния уикенд, 11 и 12 май.

Отвори врати най-скъпият курорт в света

Май 8, 2019 Любопитни
Най-скъпият курорт в света отвори врати на частен остров. Нощувката струва подобаващите 100 000 долара. Посетителите обаче могат да го запазят за минимум 3 нощувки.

Нови дъждове и градушки от неделя

Май 8, 2019 България
От днес постепенно ще се затопля и на места в някои дни ще имаме и стойности около и дори малко над 25 градуса, а преваляванията ще бъдат по-малко. Това частично подобрение на времето обаче ще бъде за кратко: от събота-неделя идат нови бури, дъждове и предимно облачно време.

800 бургаски деца ще участват в „Ден на революцията в храненето”

Май 8, 2019 Бургас
В Образователната кампания "Ден на революцията в храненето 2019", която ще се проведе на 17 и 18 май, ще вземат участие 7000 деца от цялата страна. По предварителни заявки 800 от тях, рекорден брой, са бургазлийчета.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!