Бургаските параспортисти с медали от национален турнир

Юни 27, 2019 Бургас
55 параспортисти от 8 клуба се включиха в националното състезание за хора с увреждания, което се проведе в спортна зала "Никола Станчев" в Бургас.

Важно за водачите! Затварят за асфалтиране ул. „Димитър Димов

Юни 27, 2019 Бургас
Ремонтът на една от главните пътни артерии на Бургас - ул. "Димитър Димов", напредва и предстои асфалтиране на платното.

Пускат нова линия за работещите на Пети километър

Юни 27, 2019 Бургас
Нова автобусна линия ще бъде пусната от 1-ви юли. Автобусит ще изпълняват курсовете по линия №5а и ще пътуват в посока Пети километър в делнични (работни) дни.

Ограниченията на шума невъзможни за изпълнение

Юни 27, 2019 България
Новата регулация на работното време на увеселителните места, станала известен като Закон за шума, съдържа редица неприемливи текстове. За това алармира председателят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов.

Почина любимият на поколения Уили Танер от "Алф"

Юни 27, 2019 Любопитни
Актьорът Макс Райт, станал любим на поколения зрители по света с ролята си на Уили Танер в сериала "Алф", почина на 75-годишна възраст, съобщи Варайъти. Той е издъхнал в дома си в Хермоса Бийч, Калифорния, след дългогодишна битка с онкологично заболяване.

Папагалите или пеперудите? Най-добре разгледайте и двете живи изложби

Юни 27, 2019 Бургас
Две екзотични изложби влизат в директен спор коя от тях е по-цветна и интересна. Едната е на живи пеперуди, а другата на живи папагали. Хубавото е, че са на едно място и човек лесно може да прескочи от едната в другата, за да си състави лично мнение.

Феновете почетоха Джако 10 години след смъртта му

Юни 27, 2019 Любопитни
С рози, оформени във венци като сърца, и с яркожълти слънчогледи фенове на Майкъл Джексън от цял свят му отдадоха почит за 10-ата годишнина от смъртта му. Стотици се събраха пред гробницата му в Глендейл, северно от Лос Анджелис.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!