« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

СЗО: Бездимното пушене не намалява опасността от рак

Юли 30, 2019 Здраве
Уредите за бездимно пушене на тютюн и електронните цигари не помагат в борбата с рака и пушачите и правителствата да не се доверяват на производителите на цигари за предимствата на тези продукти. Това предупреди Световната здравна организация.

Договорът за F-16 е публикуван в Държавен вестник

Юли 30, 2019 България
Договорът за закупуване на 8 нови изтребителя F-16 Block 70 със САЩ е обнародван в "Държавен вестник", съобщи БНТ. Решението за ратификацията на договора мина и през ветото на президента Румен Радев, което Народното събрание преодоля със 128 гласа.

Вграждането на Like бутон може да e подсъдимо в ЕС

Юли 30, 2019 Светът
Компаниите от ЕС, които вграждат бутона "Like" на Facebook в своите сайтове, могат да бъдат държани отговорни за събирането на потребителски данни, прехвърляни към социалната мрежа в САЩ, реши базираният в Люксембург Съд на Европейския съюз.

Арктика става плавателна за все по-дълъг период

Юли 30, 2019 Светът
Руският кораб-цистерна за транспорт на втечнен природен газ "Владимир Русанов" току-що е завършил пътуването си по маршрута през Северния ледовит океан. Няма липса на ирония във фразата, че топенето на леда в Арктика помага за по-бързото транспортиране на изкопаемите горива.

Откриха велоалеята до "Сарафово"

Юли 30, 2019 Бургас
Отворено е за движение продължението на велоалеята до квартал "Сарафово". Отсечката се изгражда по настояване на Община Бургас от МРРБ, едновременно със значително по-мащабния и все още незавършен проект за брегоукрепване в този район.

Стерилната среда лишава бебето от устойчив имунитет

Юли 30, 2019 Здраве
Появяват се все повече доказателства за това, че прекалената стерилизация на пространството, в което живее детето, лишава имунната му система от възможността да срещне различни микроби.

Дегустация на крафт бира и рок концерт на METALHEAD BEER FEST

Юли 30, 2019 Бургас
METALHEAD BEER FEST събира в Бургас пивовари от цялата страна, които ще представят голямо разнообразие от различни марки българска крафт бира. Празникът, на който всеки ще има възможността да опита от кехлибарената напитка, ще се проведе на 3 и 4 август в парк "Минерални бани".

Обновените училищни дворове могат да се ползват за любителски спорт

Юли 30, 2019 Бургас
Отделни хора или групи, които желаят да практикуват отборни спортове в свободното си време, са добре дошли в обновените училищни дворове на Бургас. Общината определи символична такса от 6 лева на час за използване на отделните площадки - за футбол, волейбол, баскетбол и т.н.

Тонове трупове на норки заровени нелегално до сливенско село

Юли 30, 2019 България
Тонове животински отпадъци са изхвърлени в рудници до сливенското село Боров дол. Вместо да бъдат извозвани до екарисаж, животните са заравяни в земята, близо до река и минерални извори, предаде bTV.

България е сред "аутсайдерите" по достъп до бензин в Европа

Юли 30, 2019 България
Румъния, България и Украйна са европейските страни, в които със средна заплата може да се купи най-малко количество бензин - под 500 л на месец. Причината са ниските доходи в тези държави, които РИА "Новости" нарича аутсайдери в поръчана от агенцията класация.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!