Бившият шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев е назначен за генерален консул във Валенсия

Август 14, 2019 България
Бившият шеф на антикорупционната комисия Пламен Георгиев на практика няма да се върне на работа в Специализираната прокуратура, тъй като вече е назначен за генерален консул във Валенсия.

Мая Манолова бие Фандъкова с 5% на първи тур

Август 14, 2019 България
Мая Манолова стартира с 5% преднина пред Йорданка Фандъкова, ако се кандидатира за кмет на София. На първи тур Манолова би събрала 28% от гласовете на софиянци, а Фандъкова - 23%.

САЩ обсъждат разполагането на ракети в Азия

Август 14, 2019 България
Вашингтон обсъжда със своите съюзници възможността за разполагане на ракети със среден обсег в Азиатско-Тихоокеанския регион (АТР).

"Росатом" иска да строи АЕЦ "Белене"

Август 14, 2019 България
От страна на "Росатом" е потвърдено желанието за участие в реализацията на проекта АЕЦ "Белене", но, разбира се, очакваме крайната дата - 19 август, когато ще видим всички заявления на компаниите, които искат да участват в реализацията на този проект.

След големия успех на spice music festival вече е ясно: ще има второ издание през 2020

Август 14, 2019 Бургас
След грандиозния успех на SPICE Music Festival, организаторите и община Бургас са категорични – второ издание на фестивала ще има!

Близо 40 българи са блокирани на летището във Франкфурт

Август 14, 2019 България
Лошата организация при проверките за сигурност и паспортния контрол на летище Франкфурт са причината близо 40 наши сънародници да не успеят да отпътуват от германския град. Сред блокираните българи е имало хора с малки деца, както и наскоро претърпели операция. Полетът е бил на нискотарифна компания, съобщи пред БНР един от потърпевшите пътници Даниел Братанов от Бургас.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!