В индустриалната зона край Равнец ще има общежитие и детска градина

Август 6, 2019 Бургас
Капацитетът на Индустриален и логистичен парк плюс зоната край град Българово, с размери съответно 300 и 100 декара, е пред изчерпване. Върху техните терени или вече работят нови предприятия, или земята е купена и предстои изграждането на такива.

Спад на бежанския поток към Европа

Август 6, 2019 Светът
Най-малко 840 мигранти са загинали по пътя за Европа през Средиземно море от началото на тази година, предаде ТАСС. Агенцията се позовава на изявление от днес на официалния представител на Международната организация по миграция Джоел Милман на брифинг в Женева.

Пийте поне 2 литра вода на ден в жегите

Август 6, 2019 Здраве
Национално проучване установи, че една трета от британците не консумират вода всеки ден, пише в. "Метро", цитирано от БТА. Около 20 процента от анкетираните доверили, че за последно са пили чаша вода преди повече от седмица.

Запознайте се отблизо с древната арменска култура тази събота пред Пантеона

Август 6, 2019 Бургас
Тази събота, 10 август, бургазлии и гости на града ще се потопят в древната култура на Армения. Мястото е вече добре познато - пред Пантеона в Морската градина.

"Ислямска държава" разполага с 300 милиона долара за атентати

Август 6, 2019 Светът
Терористичната организация "Ислямска държава" (ИД) разполага с около 300 милиона долара след загубата на така наречения си "халифат" в Ирак и Сирия, предаваъ Асошиейтед прес и БТА. Това сочи актуалния доклад на ООН, съобщи генералния секретар на Антониу Гутериш.

Днес е Преображeние Господне

Август 6, 2019 България
Православната църква почита днес църковния празник Преображение Господне, като спомен за небесната слава и мощ на Спасителя. Според легендата на този ден Исус Христос доказва на учениците си Петър, Яков и Йоан своя божествен произход.

САЩ определиха Китай за валутен манипулатор

Август 6, 2019 Светът
Правителството на САЩ е установило, че Китай манипулира валутата си и ще работи съвместно с Международния валутен фонд, за да се пребори с нелоялната конкуренция от страна на Пекин. Това заяви вчера в комюнике американският финансов министър Стивън Мнучин.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!