Започва записването за състезанието по английски език „We love English”

Януари 29, 2020 Бургас
И тази година Община Бургас организира състезание по Английски език за ученици от втори клас.

7 продуцентски къщи с интерес да снимат филми и сериали на емблематични места в Бургас

Януари 29, 2020 Бургас
7 продуцентски къщи са заявили интерес да снимат в Бургас своите най-нови продукции. Част от тях са предвидили сериозно присъствие на сцени от града в сюжетната линия, а в сценария на други е заложено действието изцяло да е ситуирано в Бургас.

Google обединява е-поща и месинджър в едно приложение

Януари 29, 2020 Любопитни
Google работи върху универсално комуникационно приложение за корпоративни и бизнес потребители. Това съобщи The Information, позовавайки се на собствени източници, предава technews.bg.

Прокуратурата прекратява контакти с президентството

Януари 29, 2020 България
Прокуратурата прекратява всякакви контакти с президентството. Това съобщиха от държавното обвинение чрез съобщения от пресцентъра.

Кабинетът Борисов отново не бе свален

Януари 29, 2020 България
Със 124 гласа мнозинството в парламента отхвърли поискания от левицата вот на недоверие към кабинета "Борисов"3 заради провал на политиката в областта на околната среда и водите.

Отлага се влизането на наредбата за новия софтуер за управление на продажбите

Януари 29, 2020 България
Влизането в сила на Наредбата Н-18 се отлага с 6 месеца, съобщи министърът на финансите Владислав Горанов след среща с ресторантьори и хотелиери, съобщи пресцентърът на Министерството на финансите.

Организаторът на атентата срещу генерал Сулеймани от ЦРУ е загинал в Афганистан

Януари 29, 2020 Светът
Майкъл Д'Андреа, служител на ЦРУ, за когото се смята, че има ключова роля в много операции, включително в убийството на генерал Касем Сулеймани, е един от загиналите пътници на самолета, катастрофирал в Газни, Афганистан.

Десислава Радева коментира със сарказъм телефонните записи на президента

Януари 29, 2020 България
Съпругата на президента Румен Радев направи първи коментар на разпространените срс-та, свързани с назначаването й за пиар на Военновъздушните сили. На страницата си във Фейсбук Десислава Радева публикува песента на Toto - Hold the Line.

Акция на прокуратурата и МВР в офиси на Васил Божков

Януари 29, 2020 България
Специализираната прокуратура и МВР са влезли в офисите на Васил Божков на централната улица "Московска" в София рано тази сутрин, съобщи БНТ преди минути. Информацията все още не е потвърдена официално.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!