Антируска истерия завладя Турция

Февруари 14, 2020 Светът
Турските власти засилиха мерките за сигурност на посолството на Русия в Турция заради заплахи, адресирани към посланик Алексей Ерхов, във връзка с влошаването на ситуацията в сирийската провинция Идлиб, предаде ТАСС.

С много настроение и танци жителите на Камено отбелязаха Трифон Зарезан

Февруари 14, 2020 Бургас
С много настроение, танци и песни премина честването в град Камено на един от най-обичаните и почитани български празници Трифон Зарезан –на лозаря и виното. Общината за четвърти път организира и Фестивал на виното, както и конкурс за най-добро домашно вино.

Камерите на тол системата ще започнат да глобяват от 17 февруари

Февруари 14, 2020 България
От понеделник – 17 февруари, шофьорите, които пътуват по републиканската пътна мрежа без валидна електронна винетка, ще бъдат санкционирани и чрез камерите на тол системата.

Атрактивното състезание по роботика „ROBO CHALLENGE“ се завръща през март

Февруари 14, 2020 Бургас
Второто издание на атрактивното и футуристично състезание по роботика - "ROBO CHALLENGE BURGAS", тази година ще се проведе в два поредни дни - 12 и 13 март от 14.00 часа в Младежкия културен център.

Мария Габриел: 10 млн. евро имат учените в Европа за ваксина срещу коронавируса

Февруари 14, 2020 Светът
10 млн. евро са на разположение на научните изследователи в Европа по програма "Хоризонт 2020". Това обяви пред БНТ българският еврокомисар по иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж Мария Габриел.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!