Прокуратурата се самосезира за разследването на "Периодико"

Февруари 24, 2020 България
Прокуратурата на България се самосезира във връзка с изнесените на 21 февруари 2020 г. твърдения в статия на испанския вестник „Ел Периодико“ със заглавие: „Разследване за пране на пари в Барселона сочи към премиер-министъра на България“, съобщиха от държавното обвинение.

Борисов свика Съвета по сигурността: Събитията с вируса в Италия се развиват главоломно

Февруари 24, 2020 България
Премиерът Бойко Борисов се срещна в Министерския съвет с европейския комисар по вътрешни работи Илва Йохансон. Главна тема на техния разговор е била миграцията, засилването на граничния контрол, индивидуалният подход за всяка страна по отношение на политиката за предоставяне на убежище.

Най-женският месец в годината идва с кампания за превенция на рака на маточната шийка

Февруари 24, 2020 Бургас
Кампания за превенция на рака на шийката на матката ще предложи на бургазлийките безплатни прегледи през целия месец март.

Инфаркт е причина за смъртта на китаеца в Банско

Февруари 24, 2020 България
Резултатите на починалия в Банско китайски граждани за коронавирус са отрицателни. Това съобщи на извънреден брифинг във Варна министърът на здравеопазването Кирил Ананиев.

"Вирусна парализа" в Италия: Спряха влакове към Австрия, прекратиха карнавала във Венеция

Февруари 24, 2020 Светът
Прекратен карнавал във Венеция, единайсет града под двуседмична карантина, спрени за няколко часа железопътни връзки с Австрия - Северна Италия се готви да преживее дни на тревога и на ограничения след резкия скок на броя на заразените от новия коронавирус в рамките на 3 дни, пише Франс прес.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!