Българи могат да пътуват до Великобритания без виза за срок до 6 месеца

Февруари 27, 2020 България
От 1 януари 2021 г. във Великобритания ще има нова имиграционна система, по която хора, които искат да живеят, работят или учат във Великобритания, ще трябва да кандидатстват. Това каза днес посланикът на Обединеното кралство у нас Ема Хопкинс.

Превозвачите все пак излизат на протест срещу тол системата

Февруари 27, 2020 България
Въпреки извънредната среща между премиера Бойко Борисов и транспортния бранш, на която беше договорен гратисен срок за тол системата, днес все пак превозвачите излизат на протест.

Държавата ще дотира издаването на вестници

Февруари 27, 2020 България
Държавата ще дотира издаването на вестници през разпространението им. Това обяви в началото на заседанието на правителството премиерът Бойко Борисов. От 1 март разпространението на вестници се поема от пощите.

Германка избра УМБАЛ Бургас за най-сложната операция в съдовата хирургия

Февруари 27, 2020 Бургас
Германка избра специалистите от Клиниката по съдова хирургия на УМБАЛ Бургас за една от най-сложните операции, извършвани в съдовата хирургия. Интервенцията е планова, в този случай водещ е изборът на пациента и решението му коя от многото болници в страната и чужбина да предпочете, коментира доц. Валентин Василев, ръководител на Клиниката по съдова хирургия.

Бургас посреща 3 март с изпълнения на училищни оркестри, танцови ансамбли и Иво Папазов - Ибряма

Февруари 27, 2020 Бургас
В Бургас бележитите дати от българската история не се отбелязват формално и по задължение. Затова и тази година Общината подготвя мащабна програма по случай 3 март.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!